Billige kviklån

Ny søgning
Søgning
kr.
Sortér efter
Sådan tjener vi penge
Forudsætninger
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Sådan tjener vi penge
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Ny søgning

Kviklån er en låne type som er steget i popularitet de seneste år. Der er oftest tale om lån med hurtig svartid, der bl.a. kan benyttes til at dække akutte behov. Kviklån er også ofte en lidt mere fleksibel måde at låne penge på, da låneprocessen i sig selv foregår via en online ansøgning og med hurtigere svartider end hvad man normalt ser ved fx optagelse af et almindeligt banklån.

Man bør altid have overblik over sin økonomi og sit budget inden man optager et kviklån. På den måde undgår man at komme til at sætte sig selv for dyrt i det, læs eventuelt vores blog for at få gode råd til hverdagsøkonomien og lån.

SAMMENLIGN KVIKLÅN LÅN PENGE NU

Kviklån dækker over mange typer af lån, men hvor alle lån har den fællesnævner at man kan ansøge om dem som online lån og oftest med en relativ hurtig svartid. Man kan derfor godt sige at et kviklån differentierer sig fra et banklån grundet forskellen i svartid og godkendelsesproces.

Vi fungerer som en online platform til at sammenligne priser for hurtiglån og på den måde hjælpe dig med at finde lige præcis det lån, der passer bedst til din situation. Dataen fra sammenligningslisten er leveret i samarbejde med Mybanker og opdateres jævnligt således at vi forsøger at give vores brugere den nyeste data på kviklåns markedet.

Ved at sammenligne priser på billige kviklån på vores online sammenligningsliste forsøger vi at hjælpe dig med at finde det eller de billigste lån og renter, så ens forbrugslån bliver så billigt som muligt.

På listen kan du selv sammenligne og sortere ved at indtaste ønsket størrelse på lånebeløb og tilbagebetalingsperiode – herefter vil listen opdatere sig selv ud fra de opstillede kriterier til det ønskede kviklån.

Flere lån tilbyder udbetaling samme dag, nem ansøgning med NemID og lånebeløb fra 3.000 kr. og opefter.

Kviklån

På billigekviklaan.dk hjælper vi dig med at sammenligne priser på de billigste og bedste kviklån i Danmark. Derfor har vi lavet en samlet listeoversigt, der hjælper dig med at sammenligne udgifterne vde at optage et kviklån fordelt på ÅOP, Pålydende rentesats, månedlig ydelse samt det samlede kreditbeløb og meget mere. De vigtige detaljer er fremhævet i vores bjælke under hver enkelt lånudbydere på listen for kvicklån.

På listen over priser for at optage kviklån fremgår også tre fordele ved hver enkelt lånudbyder. Fx kan man på Santander underskrive hurtigt med NemID, på Coop Bank er der ingen gebyrer ved oprettelse og lignende. Alt dette har vi gjort for at det som dig for rforbruger er gennemsigtigt hvor meget det reelt koster at optage et kviklån samt hvilke banker og pengeinstitutter, der tilbyder hvad og hvordan de adskiller sig fra hinanden på fx ”udbetaling af kviklån samme dag” og ”underskriv med NemID”.

Listen opdateres løbende og i vores oversigt er udbyderne opstillet efter de billigste lån samt hvilke fordele, der adskiller lånudbyderne fra hinanden.

Derudover gør vi en dyd ud af at opdatere vores information om billige kviklån, dette gør vi bl.a. ved at opdatere vores lister jævnligt samt oprette nye indlæg på vores blog med gode råd til, hvordan du optimerer din privatøkonomi mest muligt.

Kvicklån med hurtig udbetaling

Den helt store forskel på et almindeligt forbrugslån i banken og et kviklån, må være det at man med et quicklån kan ansøge om lån online direkte fra computeren, sin tablet eller smartphone og oftest underskrive med sit NemID. Derefter plejer man at få et svar ganske hurtigt – og netop svartiden er en af fordelene ved kviklån hvor også hurtig udbetaling oftest er en af de andre faktorer i rækken, der adskiller kviklkån fra et almindeligt bank forbrugslån eller hurtig lån.

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for den enkelte at sammenligne priser og stadig bevare overblikket over den reelle udgift ved quicklån ved at sammenligne, opdatere og vedligeholde vores liste med en oversigt over udbydere af kviklån i Danmark.

Derfor kan man med få klik komme videre til de lånudbydere, der tilbyder kviklån på nettet. Der kan i nogle tilfælde være en fordel ved at ansøge om flere lån på én gang således at man – uden at have optaget et lån endnu – kan finde det absolut billigste kviklån ved at sammenligne de tilbud, man har modtaget fra de forskellige lånudbydere. Vi anbefaler altså derfor ikke at man går ud og optager en masse kviklån´- men derimod at man blot kan overveje at indhente tilbud på sit nu og her behov for lån før man vælger det billigste kviklån ud af tilbuddene.

Billigekviklaan.dk blev i sin tid lavet for at du som forbruger får mulighed for at få en masse oplysninger om, hvad det reelt set koster at optage et lån ift. månedlig ydelser, ÅOP’er (Årlig omkostning i procent), pålydende rentesats samt hvad man kan forvente i alt tilbagebetalt m.v.

Dette gør vi for at skabe gennemsigtighed og differenciere os fra lignende sammenligningssider, hvor disse informationer ikke altid fremgår af sammenligningslisterne.

Derudover kan man på vores sammenligningsliste også se, hvor mange der har valgt hvilke produkter de sidste 7 dage, nogle steder kan man komme direkte til ”Bestil lånetilbud” på det specifikke kviklån.

Vores søgning på listerne er nemme – oppe i venstre hjørne af listen kan du indtaste størrelsen på det lån, du har behov for, samt vælge tilbagebetalingstid på fx 3 år eller 10 år. Derefter opdateres listen automatisk med den billigste månedlige ydelse på kviklån.

Kviklån og SMS lån er stort set det samme - Det kan ansøges om fra både en smartphone, tablet eller desktopEt kviklån uden sikkerhed findes mange steder – også på vores liste – men det kendes også som et SMS lån. Det betyder blot at man kan tage en smartphone såsom Samsung eller iPhone og åbne sammenligningslisten, hvor man på langt de fleste lån kan ansøge om det samme uanset om man er på sin tablet, mobil eller PC.

Det skyldes bl.a. at meget af trafikken i dag til diverse hjemmesider kommer via søgninger på mobiler og smartphones og derfor er langt de fleste udbydere af hurtig lån også optimeret til at være responsive, således at deres hjemmesider og tilhørende låneproces kan foretages via en mobiltelefon.

Hurtig lån – Hvad betyder det?

”Kvik” kommer af det at være hurtig og derfor er ordene ”kvik” og ”lån” blevet til ”kviklån” som betegner et hurtigt lån. Lånet er oftest hurtigt i den betydning at en ansøgning om kviklån oftest er kort at udfylde i og med man som regel kan ansøge via NemID samt at nogle udbydere tilbyder udbetaling af kviklån samme dag. Derfor er kviklån en af de hurtigste måder at få penge på. Man behøver nødvendigvis heller ikke at stille sikkerhed til kreditor, når man optager et kviklån, og dette er oftest også med til at gøre svartiden kortere.

Vi viser ikke udbydere med ÅOP’er og derfor har vi konstant fokus på at vores liste, viser de billigste og bedste kviklån som passer til lige netop dine behov.

Vi anbefaler også at du undersøger andres erfaring med lånudbyder, inden du vælger at underskrive en eventuel lånaftale med udbyderen af kviklån. Dette for at sikre at du har alt information til rådighed inden et kvicklån optages.

Kviklån uden sikkerhed

Det er langt fra alle lånudbydere, som kræver at der bliver stillet sikkerhed ved optagelse af et kviklån. Derfor er en af de mere populære termer, når folk søger efter kviklån, kviklån uden sikkerhed da kviklån i en del tilfælde oftest er med til at løse et ”nu og her” akutbehov som fx en ødelagt vaskemaskine, der skal repareres nu eller lignende akut opståede situationer.

Online lån som kviklån er også yderst populært oftest fordi at lånudbyder / kreditor ikke behøver at vide, hvad du skal bruge pengene til. Hvorimod en bank oftest gerne vil vide, hvad de yder et lån til, fx til forbrug. Kviklånsudbydere kræver som regel ikke en forklaring på, om du mangler nye møbler eller om dit fjernsyn er gået i stykker og skal laves med det samme. Derudover er selve processen i det at ansøge om et kviklån oftest meget hurtigt og enkelt sammenlignet med et klassisk forbrugslån i banken. De fleste udbydere af kviklån tilbyder også oftest en hurtig svartid på indenfor 24 timer.

Det laveste kviklån vi pt. har tilgængeligt på listerne er fra 3.000,- og opefter. Du vælger selv beløbets størrelse ved at indtaste det i boksen foroven samt hvor lang tid lånet skal løbe, og herefter trykker man sammenlign. Så vil listen opdatere således at de lån, der vises, er rangeret efter dine ønsker til et eventuelt kviklån.

Husk at et kviklån er en ekstra udgift og derfor bør man ikke optage et kviklån, hvis man ikke har råd til at afbetale det igen. Derfor anbefaler vi at du lægger et budget således at du er klædt bedst muligt på, inden et eventuelt quicklån kommer på tale.

Vi sammenligner blot lånudbyderne og de billigste kviklån, men har du yderligere spørgsmål kan du til enhver tid kontakte den enkelte lånudbyder og høre mere om det specifikke lån.

Hvad er løbetid når vi snakker kviklån?

Løbetiden er betgnelsen for den periode, det tager at betale kviklånet ud. Det er en af de parametre du selv kan skrue på, og herefter vil prissammenlingingen opdateres ud fra dine kriterier såsom løbetid på lånet.

Vælger man en kort løbetid vil man være hurtigere færdig med at afbetale på sit lån, hvorimod at andre ønsker en noget længere løbetid så man måske har en lavere månedlig ydelse end hvis lånet skulle afbetales hurtigere. Hvilken løbetid der er bedst kommer helt an på den enkeltes situation og økonomiske forhold.

Er der ulemper ved at optage et quicklån?

Ja, det kan der være. Dem der tilbyder lån kræver oftest en betaling for udlånet og derved tjener de penge på at tilbyde kviklån. Kviklån ligger derfor ikke i den billige ende af lånetyper, men er derimod oftest forbundet med høje ÅOP’er og renter. Derfor – hvis et kviklån er nødvendigt – bør man altid virkelig overveje om det lån man optager er så billigt som overhoved muligt. Derfor bør du som udgangspunkt undersøge de forskellige lån på markedet og indhente tilbud, således at du får tilbudt det billigste kviklån.

Hvor nemt er det at blive godkendt til et lån online?

Der er ikke ret mange krav til at blive godkendt til et hurtiglån, dog er det som regel oftest vigtigt at man er over 18 år og at man ikke er registreret i RKI eller Debitorregisteret. Derudover er det sjældent at der ydes hurtiglån til personer uden fast indtægt – undersøg dette nærmere hos den enkelte lånudbyder.

Ansøg om kviklån med NemID

I dag foregår langt de fleste kviklån online, hvor der oftest kan ansøges på lånudbyders hjemeside direkte via NemID. Det gør det hurtigere og nemmere at gennemføre ansøgningen til lån, og i nogle tilfælde kan man også benytte sit NemID med tilhørende nøglekort til at godkende lånekontrakten med.

I stedet for at skulle kontakte banken og måske afholde møde med bankrådgiver sam,t forklare, hvad du skal bruge et eventuelt forbrugslån til, adskiller kvicklån sig ved at du med det samme kan ansøge via NemID og ofte kræver kreditor ikke en forklaring på, hvad du skal bruge forbrugslånet til modsat en typisk ansøgning hos din bankrådgiver.

Lånudbyderen benytter også gerne NemID til at kreditvurdere dig og for at bekræft din indentitet.

På billigekviklaan.dk kan du sammenligne kviklån

Når man står i den situation, hvor man overvejer at optage et kviklån, bør man undersøge alle mulighederne for at finde frem til det billigste og bedste kviklån. De fleste udbydere har en række krav til eventuelle lånmodtagere, der oftest omfatter følgende:

 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registeret
 • At du er voksen
 • At du har en fast månedlig indtægt

Det er ikke fordi at disse krav gør sig gældende hos enhver lånudbyder men er blot en række udpluk fra nogle af de mest ’populære’ krav som lånudbydere af kviklån stiller.

Hvad bør man være opmærksom på ift. ÅOP?

Forbrugerstyrelsen anbefaler at man undersøger ÅOP grundigt inden man vælger at ansøge om et lån. Nogle kviklånsudbydere tager helt op til 3-cifrede ÅOP’er og derfor bør man være meget nøjsom med at undersøge, hvad den faktiske pris ender med at være og hvad den enkelte udbyder tager i ÅOP.

ÅOP står for årlig omkostning i procent og er én af de faktorer, vi på sammenligningslisten bruger til at opstille lånene til forbrugeren således at man med det samme kan sammenligne de forskellige priser og omkostninger.

ÅOP dækker alle de omkostninger, der er ved et lån, og giver på den måde den mulige låntager indsigt i den faktiske pris og ikke eksempelvis kommer til at overse et eller flere gebyrer, der kan opstå i forbindelse med lånet.

Når man indtaster lånebeløb kan ÅOP være højere, jo kortere tid man vælger af afbetale lånet. Og for hurtiglån er det oftest et kortsigtet lån – nogle tilbyder gratis kviklån på op til 30 dage m.v. såfremt man betaler hele beløbet tilbage inden 30 dage eller hvad der er angivet i tilbuddet.

ÅOP afhænger også af den enkelte låntype men på vores sammenligningsliste for kviklån kan du benytte bl.a. ÅOP til at sammenligne de forskellige lån.

Hvilken lånudbyder af kviklån anbefaler vi?

Vi anbefaler ikke en bestemt lånudbyder da vi er en uafhængig tjeneste til sammenligning, som blot stiller en liste med sammenligning af kviklån baseret på ÅOP, rentesatser, tilbagebetalingsperiode, samlede omkostninger m.v. Så vi anbefaler ikke lånudbydere men rangerer de forskellige kviklånsudbydere efter renter og billigste månedlige ydelse.

Hvor ofte bliver listen over kviklån opdateret?

Det gør den jævnligt og vi holder altid rentesatser m.v. opdateret så ofte som muligt således at du som forbruger altid kan sammenligne med udgangspunkt i korrekte satser m.v.

Hvad bruger danskerne et ‘kvikt lån’ til? Det kan være alt fra reparation af ødelagt vaskemaskine til en udenlandsrejse, som danskerne benytter et kviklån til. Finans har opgjort at danskerne i 2014 optog 135.772 kviklån hvor 64% af lånene var på under 3.000 kr. og dermed små lån.

Af de kviklån, der blev optaget i 2014, var 2.168 ud af 135.772 lån foretaget via SMS på en smartphone såsom iPhone eller Android.

Man kan også sammenligne priser for kviklån uden sikkerhed

En af fordelene ved kviklån er, at svartiden oftest er relativ hurtig sammenlignet med et almindeligt banklån. Nogle enkle låneudbydere tilbyder udbetaling af lånet samme dag og tilbyder også ansøgninger via NemID.
Vi anbefaler altid at du læser det tilbud, du eventuelt modtager når du har ansøgt om et lån. Det er vigtigt at man ikke kommer til at sætte sig for dyrt i det og derfor anbefaler vi også, at man har overblik over sin økonomi og budget inden man optager et online lån og underskriver kontrakten.Billede af mønter i en pung

Du er ikke juridisk bundet af aftalen når du blot sender en låneansøgning afsted, derfor kan man også ansøge om mere end et kviklån af gangen. Herefter kan man sammenligne de tilbud på kviklån, som man har fået, og derved sikre sig at man får det billige kviklån.

Hvad er et kviklån?

Det kan være en langsommelig process at ansøge om et almindeligt lån og derfor er kvik lån også steget i popularitet de seneste år, da de differentierer sig fra den almindelig låneproces ved at have hurtigere svartider og al ansøgning kan foregå direkte over nettet som online lån.

Nogle låneudbydere svarer sågar indenfor en time eller samme dag på, om du bliver godkendt til lånet. Derudover tilbyder flere udbydere også hurtig udbetaling af lånet, også af og til indenfor en time eller samme dag. Du kan også læse Finanstilsynets gode råd til inden du optager et lån her.

Hvor meget kan man låne?

Udbyderne på listen tilbyder lån fra 3.000 kr. og opefter. Vær opmærksom på at de forskellige udbydere kan have forskellige krav til ansøgeren, fx at man ikke må være registreret i RKI, at man er over en vis alder eller andre krav.

Alle kravene fremgår som regel af udbyderens hjemmeside.

Hvem er billigekviklaan.dk?

Vi stiler efter at være den nemmeste og mest enkle prissammenligningsportal for hurtig lån på markedet. Vi forsøger via design, lister, lånudbydere og indhold at skabe så meget gennemsigtighed som muligt for dig som forbruger således at du løbende og jævnligt kan holde dog orienteret om priser på kviklån og gode råd til økonomien. Vi kan altid kontaktes på info@billigekviklaan.dk og bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 48 timer.

Hvorfor sammenligne priser på quicklån?

Vi tilstræber os at give dig mulighed for at finde de billigste kviklån med laveste renter – på den måde kan der være mange penge at spare. Det er altid en god idé at indhente flere tilbud inden man siger endelig ja til noget – på den måde kan man sammenligne og finde det bedste tilbud på lån før man træffer en beslutning.

Du kan sammenligne priser på vores sammenligningsportal for følgende:

 • Billige kviklån
 • Online lån
 • Hurtiglån
 • Små lån
 • Mobillån

Nogle udbydere på listen tilbyder udbetaling samme dag, nogle tilbyder 6 timers svartid, andre 24 timer og der kan være op til flere timers ventetid på andre lån. Det kan du læse mere om på hver enkel lånudbyders site, men vi har forsøgt at stille listen op så du nemt kan navigere i de forskellige lånudbydere på markedet.

Der er flere udbydere som har den service, der gør at man kan få en slags straksudbetaling – efter man bliver godkendt vil lånet blive udbetalt med det samme, under den forudsætning at man selvfølgelig godkendes til lånet.

Kviklån er en sammensætning af ordene “kvik” og “lån” og betyder egentlig blot et hurtig lån. Der findes et hav af forskellige lånetyper hvor kviklån ofte er et lån med kort svartid og hurtig udbetaling. På vores liste på denne side kan du selv sammenligne priser på kviklån og løbetid samt udbetaling og svartiden.

I stedet for at skulle ringe til sin bank og aftale et møde, tilbyder en række kviklånudbydere ofte en hurtig udbetaling og en nemmere ansøgnings proces fx ved brug af NemID – det vil sige at hele processen fra ansøgning til udbetaling kan foregå online.

Det er helt op til dig selv, hvor meget du vil ansøge om og den enkelte lånudbyder. Nogle brugere benytter sig af muligheden for at ansøge om lån hos flere udbydere og på den måde enten finde det billigste lån eller låne flere penge. Vi anbefaler altid at du lægger et budget og beregner, om der er plads i budgettet til den månedlige afbetaling på et eventuelt hurtiglån. Du kan læse meget mere om gode råd til økonomi og gode råd til inden optagelse af et hurtiglån på vores blog.

Hvilke lånudbydere tilbyder kviklån?

 

 

Gode råd inden du optager et eventuelt kviklån på nettet
 1. Sørg for at få overblik over din nuværende økonomi og budget – Er der plads til afbetaling på kviklån i budgettet?
 2. Hvad er dit behov nu og her – Og hvad er størrelsen på det reelle beløb, du har behov for at låne?
 3. Har du mange små lån kan det måske betale sig at samle dem i ét større forbrugslån
 4. Hav NemID klar
 5. Man vil som oftest få afslag hvis man er registreret i RKI eller debistorregisteret
 6. Undersøg altid info om låneudbyderen – brug eventuelt en bedømmelsestjeneste for at læse om andres erfaringer før du siger ja tak til et billigt kviklån
Hvad er et kviklån uden sikkerhed?

Nogle låneudbydere tilbyder kviklån uden sikkerhed. Der er nogle pengeinstitutter som ikke ønsker at tilbyde lån til ansøgere uden sikkerhed – dette kunne fx være i form af bil, en bolig eller andelsbolig. Der er dog en del udbydere som tilbyder billige kviklån uden sikkerhed – dem er der flere af på listen i sammenligningen. Du kan altid læse nærmere om de enkelte krav hos den enkelte lånudbyder.

Selvom der findes både ulemper og fordele ved hurtig lån og kviklån bør man som minimum altid være opmærksom på, at man opnår det bedst mulige tilbud. Først bør man være yderst opmærksom på renteniveauet for det enkelte kviklån. Der er mange lånudbydere på markedet og dette resulterer i at renterne oftest presses hvilket kommer dig som forbruger til gode, da man som forbruger naturligvis er mest interesseret i de billige kviklån. Derudover bør man også være yderst opmærksom på den årlig omkostning i procent, bedre kendt som ÅOP, og disse faktorer fremgår af vores sammenligningsliste så du som forbruger får mulighed for at sammenligne på flere faktorer på kviklån.

Sådan får du det bedste tilbud på et billigt kviklån

Hvis du ansøger hos mere end én udbyder får du mulighed for at sammenligne de forskellige tilbud inden du tager et endeligt valg. På den måde kan du sammenligne og udvælge det billigste kviklån med laveste ÅOP. Det er ikke forpligtende at forhøre sig om lån som fx ved at sende en ansøgning afsted til lånet – det er først gældende så snart du har tilbagesendt en lånaftale med din underskrift på.

Sammenlign kviklån

For at finde det bedste og billigste lån kan du sammenligne kviklån på vores sammenligningsliste her på billigekviklaan.dk. Vi sammenligner priser, renter, ÅOP, forskellige fordele ved de enkelte lånudbydere, om det er med eller uden NemID ansøgning, om kviklånet kræver at man ikke er registreret i RKI og lignende forhold. Du kan selv prøve at sammenligne ved at benytte listen foroven.

Kviklån er en betegnelse for en lånetype, der i dag er i stigende kurs blandt forbrugerne når det kommer til forbrugslån. Et kviklån har som regel nogle hurtige svartider, en online låne process og hurtig udbetaling af lån. Man kan låne alt fra små beløb til flere tusind blandt lånudbyderne. Sammenlign priser på vores liste øverst på siden for at finde de billigste kviklån.

Det er ofte dyrere at optage et kviklån end tilsvarende lån, og derfor bør man altid sammenligne priseren for kviklån inden man beslutter sig for at optage et lån.

Lånudbyderne behøver ikke vide, hvad pengene skal bruges på om dette er en ferie, en ny vaskemaskine fordi den gamle er gået i stykker, indbo el. lign. er underordnet. Det er dog oftest et krav at man ikke er registreret i RKI for at kunne blive godkendt til et lån. Det samme med Debitor registreret.

Ved de klassiske lånetyper som fx et andelsboliglån, et realkreditlån o.lign. kræver banken oftest en masse oplysninger og sikkerhed før et eventuelt lån kan godkendes. Sådan er det ikke med et kviklån, hvor man oftest ikke behøver at stille en sikkerhed for at blive godkendt til et kviklån.

Hvorfor ansøge hos mere end en lånudbyder?

For at sikre sig at man får det bedst mulige tilbud, og dermed også det billigste, er der oftest en fordel i at indhente tilbud på kviklån hos flere udbydere inden man underskriver en aftale.

På den måde kan du sammenligne priser, renter m.v. hos de forskellige udbydere og vælge det, som har den mindste Årlig Omkostning i Procent / ÅOP.

Du forpligter dig ikke til at optage et lån hos en udbyder blot ved at ansøge om lånet. Det er først når du modtager et tilbud – og underskriver det – at låneaftalen er gældende. Den skal sendes tilbage til din lånudbyder før at aftalen er gældende.

Ved at indtaste størrelsen på det ønskede lånebeløb samt tilbagebetalingsperiode vil listen foroven opdatere sig automatisk således at du får vist de lån med lavest månedlige ydelse i rækkefølge herfra og dermed det billigste kviklån.

Vores data er leveret af Mybanker og opdateres jævnligt.

Samlet bedømmelse

Lån 3.000 kroner

Der kan være mange penge at spare hvis man vælger et af de billige kviklån med laveste ÅOP og renter. Brug vores sammenlignings liste ovenfor til at finde billige kviklån.

HURTIG SVARTID

OPDATERET LISTE

NEMT OG ENKELT

NEMT AT ANSØGE

KONTAKT INFORMATION

ÅBNINGSTIDER

Du kan kontakte os på email 24 timer i døgnet, forventet svartid er 48 timer.

KONTAKT

Billigekviklån.dk er ejet af:

Mybanker.dk A/S

Amaliegade 36

1256 København K

CVR. Nr. 30 50 44 96

info@billigekviklaan.dk