Billige kviklån - Find et billigt kviklån her

Gode måder at finde lån på
10 jul

Hvis du overvejer at optage et eller flere billige lån kan der være mange penge at spare på at vælge den rigtige lånemulighed. I dag er kviklånsmarkedet den rene jungle og det kan være svært som forbruger at gennemskue lige præcis hvor, man kan finde det billigste kviklån.

Ved at læse disse fem gode råd til at finde billige lån vil du være bedre klædt på til at gennemskue de forskellige forbrugslån på markedet.

Fem gode råd til et billigt kviklån

 1. Lånudbyderen
  Hvem er egentlig den billigste at låne penge af? Det vil til enhver tid være billigst at låne penge af sin familie eller privat, da der oftest ikke er renter på. Derfor bør man også undersøge om man har den mulighed, og hvis ikke, så er banken måske den næste mulighed at ty til. I banken får man også ofte bedre renter på forbrugslån end på deciderede kviklån. Man er ikke bundet ved at modtage lånetilbud fra forskellige udbydere og faktisk kan det at indhente tilbud flere steder give et bedre indblik i, det mest fordelagtige hurtig lån til dig.
 2. Skal jeg kigge efter månedlig ydelse?
  Selvom at et lån har en lavere månedlig ydelse er det ikke sikkert, at det er det som er det billigste kviklån. Måske har lånudbyder bare en længere løbetid på lånet og derfor er der mange faktorer at holde øje med.
 3. Hold øje med ÅOP
  ÅOP er den årlige omkostning i procent og er den betegnelse som dækker hvad et lån egentlig koster efter at alle omkostninger er medregnet. Så selvom det er vigtigt at finde lave renter på sine lån er det absolut ikke det vigtigste – Sammenlign også altid kviklån på ÅOP.
 4. Billige kviklån
  Et hurtig lån, eller kviklån, er ikke den billigste måde at låne til forbrug på. Men hvis privatlån eller banken ikke er en mulighed, så kan et kviklån være et alternativ.
 5. Afdrag så hurtigt som muligt
  Som nævnt er kviklån ofte dyrere i ÅOP og renter end et klassisk forbrugslån i banken, men overvej altid om du har mulighed for at nedbringe gælden yderligere ved fx ekstra afdrag o. lign.

 

 

Tags: , ,

0 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *