Billige kviklån - Find et billigt kviklån her

Smartphone
20 jul

Lån til reparation af smartphone

En af de spørgsmål vi ofte får er hvad man benytter et hurtiglån til. For nogle kunne det være at man har tabt sin mobiltelefon og skærmen er gået i stykker på den ellers splinternye iPhone 7 eller ens Samsung Galaxy – og imens mobilen er en vital del af de flestes hverdag er det svært at have en mobil med en ødelagt skærm, når man har behov for at kunne ringe ud og modtage opkald.

Derfor vælger nogen at benytte et mikrolån eller hurtig lån til at få sin smartphone repareret.

Der er stor prisforskel på hvad det koster at få dem lavet, men hvor mange bruger Apple’s iPhones bør man overveje om det ikke skal repareres på et Apple certificeret værksted så din iPhone ikke mister sin garanti så længe telefonen er under 2 år gammel.

Reparation af smartphone

En ødelagt skærm kan være en dyr fornøjelse

En ødelagt skærm koster gerne et par tusind kroner at få repareret og derfor kan man være nødsaget til at tage et lille lån for at dække skaden og få skærmen fikset. Eksempelvis et mini-lån.

Det kan også være du kan betale reparationen selv, hvis du har familie eller venner du kan låne pengene af eller måske endda et lille lån i banken. Lån til reparation af smartphone hvis disse ikke er muligheder, du har til rådighed, kan man overveje at få et kviklån i stedet. Brug altid en sammenligningstjeneste til at finde de billigste kviklån på markedet.

Husk også at et minilån til at dække en ødelagt skærm ofte vil være dyrere end hvis du har mulighed for selv at spare pengene op, låne dem rentefrit af venner og familie eller måske ville det være billigere at låne pengene i banken. Læg altid et budget så du sikrer dig, at du har råd til at tilbagebetale på lånet.

 

Tags: ,

0 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *