Online lån

Ny søgning
Søgning
kr.
Sortér efter
Sådan tjener vi penge
Forudsætninger
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Sådan tjener vi penge
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Ny søgning

Online lån på nettet

Lån fra 3.000 kr. og opefter med et online lån fra listen.

Et online lån kan bruges til mange ting, fx at samle mange små kviklån og små lån i ét større samlet lån, det kan være uforudsete udgifter som en ødelagt vaskemaskine eller et andet akut-opstået behov. Man kan på listen sammenligne priser på kviklån og sortere efter laveste ydelse, mest populære lån, laveste / højeste ÅOP, laveste / højeste rentesats samt lånudbyderens navn.

Sammenlign online lån

Ved at sammenligne hurtig lån ud fra de kriterier der angives, såsom lånebeløb og tid for tilbagebetaling, gives der med det samme et overblik over de bedste online lån til behovet ud fra de opstillede kriterier.

Der kan sammenlignes lån ud fra ÅOP, popularitet, rentesats og lånudbyders navn.

Der findes mange lånetyper og ikke mindst udbydere af online lån. Hvis man tager et online lån skal man bl.a. ikke stille noget sikkerhed til rådighed for at kunne optage lånet. Man behøver heller ikke fortælle, hvad lånet skal bruges til. Derfor er lånetypen online lån stigende i popularitet.

Hvem udlåner online lån? Det er ikke banken, der tilbyder online lån. Der kan man få et klassisk forbrugslån eller et banklån, men deciderede online lån tilbydes ofte af en række forskellige udbydere – også kendt som lånudbydere.

I denne guide går vi igennem en række af faktorer som man bør være opmærksom på når vi snakker online lån.

Billede af en hånd, der illustrerer online lån

Hvem kan ansøge om et online lån?

For at kunne optage et online lån kræver flere lånudbydere at man bor i Danmark, har fast arbejde og at man ikke er registreret i RKI eller Debitorregisteret. Derudover foretages der oftest en kreditvurdering som samlet giver anledning til et eventuelt tilbud om et forbrugslån.

Hvordan foregår et typisk online lån?

  1. Først vælges lånets størrelse og antal år for tilbagebetaling
  2. Herefter vises en liste over mulige lånudbydere
  3. Ud fra listen kan man undersøge ens mulige lånemuligheder
  4. Herefter kan man sende en ansøgning afsted (oftest med NemID)
  5. Der er oftest en hurtig svartid på et onlinelån og når ansøgning er sendt afsted, sendes der (såfremt man er kreditværdig) et tilbud tilbage
  6. Afvent eventuelt også andre indhentede tilbud, hvis der er sendt mere end én ansøgning
  7. Vælg det bedste lån ud fra tilbudene
  8. Sørg for at der er plads i budgettet til afbetaling på lånet, så man ikke kommer til at sidde for hårdt i det
  9. Underskriv lånaftale
  10. Pengene udbetales

Processen for optagelse af et hurtiglån kan afvige fra overstående og der tages derfor ikke forbehold for eventuelle fejl og mangler i procesbeskrivelsen. Vi anbefaler altid at man sørger for at lægge et budget inden optagelse af et kviklån således at man undgår sikrer sig bedst muligt.

Fordele og ulemper ved online lån

Årsagen til den stigende popularitet indenfor kviklån og online lån, skal også findes i de fordele der følger med et online lån fremfor hvis man skulle låne pengene i sin bank. En af de helt store fordele er at man ikke skal stille sikkerhed for at kunne komme i betragtning til lånet, den hurtige svartid på sin ansøgning, den hurtige udbetaling af pengene og samtidig skal man ikke angive hvad lånet skal bruges på og på den måde bliver det hurtigt nemmere og hurtigere at optage et kviklån.

Udbetaling af kviklån er en af de allervigtigste faktorer når vi snakker om hvorfor danskerne i så høj grad er glade for online lån. Netop det at man kan få udbetalt pengene næsten med det samme og få dækket sine behov nu og her, er vigtigt og med til at forklare populariten på kviklån.

Som beskrevet tidligere i indlægget, skal låneudbyderne også tjene penge på at låne ud til forbrugerne. Derfor bør man altid være opmærksom på renter, månedlig ydelse, tilbagebetalingstid og særligt ÅOP som står for årlige omkostninger i procent.

Oftest er det dyrere med et online lån end et banklån fordi at lånudbyderne af online lån ikke har en sikkerhed til rådighed, hvis du en dag ikke kan betale lånet tilbage. Nogle lånudbydere tilbyder dog helt gratis lån – som fx Vivus hvis du tilbagebetaler indenfor 30 dage er lånet gratis.

Hvor svært er det at blive godkendt til et online lån?