Billige kviklån - Find et billigt kviklån her

28 jul

Sådan finansierer du dit nye sommerhus

Datoen hed d. 1 maj i 2017 da man gennemført beslutningen om at hæve loftet for realkreditlån i sommerhuse så man fremadrettet kan optage et realkreditlån til at d ække 75% i stedet for kun at dække 60% af et sommerhuskøb. Det gjorde det unægteligt billigere at være sommerhusejer og har potentielt set også fået flere købere på markedet.

Hvad er et realkreditlån?

Før i tiden kunne man kun låne 60% som realkreditlån, der er et slags boliglån til en lavere rente end et banklån. Herefter skulle man selv finde de 40% eller måske finansiere det ved et banklån til en dyrere rente end realkreditlån.

I dag er det nu muligt at låne de 75% i stedet for 60% og dermed 15% mere i realkreditlån end hidtil.

Fra 60% finansiering til 75% realkreditlånsfinansiering af sommerhus

Med den nye ændring er det i dag muligt at finansiere sit nye, andet hjem med op imod 75% af hele lånet med realkredit. Det vil sige at du selv skal betale de 25% i fx opsparing, udbetaling eller hvis du har mulighed for at optage det som et banklån kan de resterende procenter også finansieres på den måde.

Den nye ændring har gjort det langt mere attraktivt at blive sommerhusejer og for eksisterende sommerhusejere, der nu har mulighed for at omlægge deres realkreditlån engang til 75% realkreditlån i stedet.

Finansiering af sommerhus

Omlæg sommerhuslån

Det kan være nu at tiden er rigtig for dig som sommerhusejer at omlægge dit sommerhuslån således at du kan få ændret lånene i huset til at være 75% realkreditlån fremfor 60% realkreditlån og dermed slippe for at betale dyrere renter på fx et større banklån end nødvendigt.

Nu er der også flere som måske overvejer at købe et sommerhus efter renteændringerne og det kan betyde at sommerhusene også bliver dyrere og mere eftertragtede.

0 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *