Billige kviklån - Find et billigt kviklån her

Saml dine små lån et sted
19 jan
Har du meget klatgæld, mange små lån eller mangler du måske overblikket over præcis, hvad du egentlig betaler for dine lån? Så kan det være en idé at overveje at samle dine små lån i ét lån. Det kan give lidt mere ro i maven og måske give dig en besparelse.
Har du flere forbrugslån / hurtig lån, som du går og betaler af på, og har du ikke det helt forkromede overblik over, hvor meget gæld du egentlig har, og om du nu også får betalt alle dine kreditorer rettidigt?

Hvordan samler man små lån?

  1. Banken
    Så kan det muligvis være en løsning at kontakte din bank og høre om mulighederne for at få samlet alle de små lån til et forbrugslån hos banken. Husk også at spørge andre banker om det samme, så du får mulighed for at vælge den bedste løsning iblandt.”Der er fine muligheder for at få samlet sine lån. Vi oplever en del kunder, der kommer til os med klatgæld, som sparer penge ved at samle det hele til et lån – og mindst lige så vigtigt – også får ro i maven og et bedre overblik over deres gæld. For at få et lån hos os skal man  dog kunne leve op til de vilkår, vi stiller for en kreditvurdering i forhold til formue, gæld og rådighedsbeløb,  herunder fremtidsudsigterne i forhold til indtægt,” siger Brian Rasmussen, privat-økonom i Arbejdernes Landsbank. Kilde og citeret fra: Mybanker artikel.Hvilken type af lån man kan samle sin gæld i afhænger af flere faktorer, fortæller Brian Rasmussen.”Det kan være et forbrugslån eller lån i boligens friværdi. Hvis vi har fået stillet sikkerhed for lånet, er det nemmere for os at give en lavere rente på lånet.”
  2. Find et billigere forbrugslån
    Du kan også sammenligne priser på forbrugslån og sammenligne priser på vores sammenligningsliste af kviklån her.

Sammenlign forbrugslån til at samle små lån nu  

Dokumentation af dine små lån

Billede af små lånInden du henvender dig til egen bank, er det vigtigt, at du får styr på hvordan din økonomi ser ud i dag. Sørg for at danne dig et overblik over dine udgifter, dine gældsposter og hvilke beløber du skylder til hvilke kreditorer. Hvis du er registreret i RKI (Ribers) skal du være opmærksom på, at det kan være sværere at finde en bank som er interesseret i at samle din gæld i et lån.

 

Saml små lån – Sammenlign priser på små lån og find det billigste kviklån.

Tags: , ,