Billige kviklån - Find et billigt kviklån her

Spar penge på transport
15 jul

Spar penge på transport? For rigtig mange danskere og børnefamilier er transport en af de helt tunge omkostningsposter. Før i tiden kunne man ikke gøre så meget ved at minimere posten – andet end at forsøge at køre mindre, men det er ikke en holdbar løsning i længden.

Hvad kan man gøre for at spare penge på transport i dag?

Hvis man som enkelt person har en nogenlunde overkommelig vej på arbejde, så kan man overveje at skifte bil eller bus ud til fordel for den tobenede ven – nemlig ens cykel. Det er både sundt og billigt at cykle på arbejde.

Über eksisterer som bekendt ikke længere i Danmark og derfor er dette alternativ til taxaer ikke længere aktuelt. Dog var det en markant billigere løsning end hvad man havde før.

Spar penge på transport

Man kan bruge GoMore som alternativ hvis man ikke har en bil men har brug for at blive kørt. Det er ikke så meget ment til hverdagen men nærmere i enkeltstående situationer, hvor man har brug for transport.

For at spare penge på benzin kan du overveje at installere FDM’s Benzippriser app og finde de billigste lokale udbydere af benzin. På den måde kan man spare relativt meget ved lige at tjekke, hvorhenne man får de billigste benzinpriser inden man tanker sin bil.

Spar penge på transport uden brobizz

Tag et af de billigere rejsebureauer når du skal afsted på tur og lad bilen stå hjemme. Her kan der være rigtig mange penge at spare, da man nogle gange kan tage tur / retur til Århus for et par hundrede kroner. Det kan man ikke gøre i en bil.

Hvis du gerne vil benytte DSB til at transportere dig til fx Odense eller Århus, så kan det være en rigtig god idé at planlægge og bestille i god tid så du har mulighed for at købe en orange billet som til enhver tid er billigere end standard bilettterne.

Tags: , , ,

0 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *