Billige kviklån - Find et billigt kviklån her

26 jun

Der kan være mange penge at spare, hvis man optimerer sin økonomi. Læs med her på bloggen når vi giver gode råd til at optimere din hverdagsøkonomi.

I en travl hverdag med, for mange, fuldtidsarbejde, børn, madlavning og familieliv er det ikke altid at optimering af økonomien der står i højsædet. Derfor har vi samlet en masse gode råd til dig på denne side, så du har mulighed for at kigge ét eller flere punkter for at se om du kan optimere din økonomi og få større økonomisk råderum end i dag.

 

 

7 gode råd til hverdagsøkonomi

 1. Budget
  Undersøg hvad du bruger på budget og om der er nogle steder du kan spare penge. Det kan fx. være en idé at gemme og gennemgå en måneds kvitteringer for indkøb af dagligvarer og se, om der er nogle områder hvorpå du kunne bruge mindre eller købe billigere. Man kan bl.a. benytte sig af tilbudsavisen.dk for at få supermarkedernes seneste tilbud.
 2. Kort og betalinger
  Bruger du dit kort hver dag i butikker, der måske tager et gebyr for at du benytter dit kort? Er der gebyr på selve kortet? Tjek dit kreditkort og se, om du kan få en billigere betalingløsning end i dag.
 3. Mobil abonnement
  En af de helt store syndere, som mange ikke lægger mærke til, er abonnementer på eksempelvis mobilen. Det er nemt at sammenligne sit abonnement (og børnenes) på nettet og dermed kan et skift af abonnement ofte være en genvej til hurtigere luft i økonomien.
 4. Streaming tjenester og tv-abonnement
  En anden post, der på mange måder minder om et mobil abonnement, er streaming- og TV-tjenester. Gennemgå dine kontoudtog, hvis du ikke er helt sikker på hvor du har abonnementer, og find dine månedlige betalinger til streaming. Se på den samlede omkostning og overvej, om du måske kunne undvære én eller flere af tjenesterne og på den måde opnå en besparelse.
 5. Billigere bolig
  En mere drastisk og dog også relativt besparende måde at skabe mere luft i økonomien på, kan være at finde en billigere bolig. Du kan overveje om det ville være en mulighed at spare nogle flere penge ved at finde en billigere bolig.Husk også at hvis du bor i en lejebolig, kan du ofte være berettiget til boligstøtte som du kan udregne på borger.dk.
 6. Banker og gebyrer samt lån
  Du kan benytte Mybanker.dk til at sammenligne priser på lån som fx realkreditlån, banklån, forbrugslån, boliglån, andelsboliglån, kreditkort m.v. Til de mere komplekse engagement med banken kan man overveje at prøve Skift bank tjenesten og indhente tilbud fra andre banker og se, om man kan opnå en besparelse på sit bank engagement ved at skifte til en anden bank.
 7. Samle små lån til ét større
  Hvis du har mange forbrugslån, kviklån eller klatgæld kan du overveje at sammenligne priser på forbrugslån og se, om du kan samle dine mange små lån til ét større og dermed opnå en mulig besparelse på et samlelån i stedet for mange små. Du kan eventuelt læse denne artikel vi har lavet om at samle små lån.
Tags: ,