Billige lån

Billige lån

Hvad er billige lån?

På billigekviklaan.dk kan du nemt og enkelt sammenligne billige lån på det danske kviklånsmarked og få overblik over kviklån. Vi har samlet de billigste lån og andre lån, sådan så du som forbruger har mulighed for at finde de absolut billige lån på listen ved at indtaste lånebeløb og tilbagebetalingsperiode. Herefter  vil listen opdatere dynamisk og vise dig de billigste lån på markedet.

Lånudbyderne på listen tilbyder nogle forskellige låneaftaler og derfor er det altid en god idé at sammenligne de mange forskellige lån på både rentesats, ÅOP, månedlig ydelse og samlet tilbagebetalte beløb samt andre vilkår i lånansøgningen. Man kan låne fra 3.000 kr. og opefter fra vores lånudbydere på listen.

Et billigt lån er lån hvor du som ansøger ikke skal stille nogen økonomisk sikkerhed til rådighed for at kunne blive godkendt til et lån. I andre sammenhænge kan man oftest blive krævet at stille sikkerhed i form af bolig, bil eller andre ejendele. I tilfælde af at man så ikke betaler tilbage kan lånudbyder tage udlæg i de nævnte, man har stillet til rådighed. Dette er ikke tilfældet for hurtiglån og derfor følger den risiko ikke med. Ligeledes skal du ikke forklare lånudbyder hvad formålet med lånet er, og derfor er det også langt nemmere at optage et kviklån end så meget andet.

Vilkårene og krav for at kunne potage billige lån afhænger af den enkelte lånudbyder. du kan til enhver tid læse mere information på den enkelte lånudbyders egen hjemmeside, som man kommer videre til når man trykker på sammenlign.

Sådan finder du billige lån

Hvis du ønsker at finde billige lån kan du bruge vores liste ovenfor og sammenligne priser på kviklån. Du indtaster ganske enkelt det beløb, du ønsker at låne, i boksen til venstre samt vælger en tilbagebetalingsperiode på fx 3 eller 10 år. Herefter vil listen opdateres således at du får vist de billigste lån ud fra de kriterier, du har opstillet ift. lånebeløb og løbetid. Du kan også se vores lån for lån penge nu her. Hvis du sammenligner kviklån kan du finde de billigste lån ift. renteniveau eller ÅOP og månedlig ydelse ved at sammenligne på listerne.

Høje renter på kviklån?

Det er ingen hemmelighed at kviklån oftest er et dyrere alternativ end andre låntyper. Renteniveauet er oftest højt på forbrugslån og det skyldes bl.a. andre ting at man ikke stiller en sikkerhed til rådighed. Derfor er renten gerne højere for at minimere risikoen for tab på kviklån. Det kan være en fordel at sammenligne priser på kviklån og indhente låntilbud flere steder fra således at du kan sammenligne de modtagne låntilbud og herefter vælge det lån, der er billigst.

Du kan også læse vores artikel om “hvad er ÅOP” således at du er bedre klædt på til at overveje et eventuelt kviklån og i det hele taget billige lån. ÅOP er det som fortæller dig hvad et lån reelt set koster.

Undgå at låne for meget

Man kan komme til at risikere at låne for meget fordi det måske er nemt og hurtigt at låne pengene. Det er en god idé at man – hvis et kviklån er absolut nødvendigt – ikke låner mere end man reelt set har behov for. Derudover bør man også have et fuldt indblik i ens indtægter og udgifter samt et budget hvor man sikrer sig, at man har råd til at afdrage på et eventuelt lån hver måned.

Billige lån uden renter – Hvor?

Det er ikke ukendt at man kan optage rentefri lån, hvor man altså ikke skal betale renter af lånet. Det er med til at gøre den slags lån til nogle af de mest billige lån der findes på kviklånsmarkedet men det er langt fra ensbetydende med at det er gratis at låne pengene. Overholder man fx ikke sit månedlige afdrag kan der, alt efter lånaftalen, være gebyrer og måske renter herefter. Der kan fx også være rentefri lån men som derimod har gebyrer pålagt og det gør at lånet ikke er gratis.

 

Årsagen til at et rentefrit lån er attraktivt for låneudbyderne, er at de får mulighed for at skabe goodwill fra låntagers side og skaber kendskab til virksomheden. Låneudbyderne mister penge ved at tilbyde denne låntype. Hvad enten du vælger at optage et billigt lån med lav rente, eller et lån uden renter, er der flere aspekter som du skal være opmærksom på.

Du bør være opmærksom på at et gratis lån ikke altid er gratis. Undersøg gebyrer og stiftelsesomkostninger i forbindelse med lånet.