Hvad er minilån?

Hvad er minilån?

Hvad er minilån?

Et minilån er et mindre lånebeløb med en løbetid på under 3 måneder. Et typisk minilån kunne være 3.000 kr. med en tilbagebetalingperiode på 30 dage eller 14  dage.

Man bruger typisk et minilån til at betale for uforudsete udgifter eller hvis man mangler penge på kontoen sidst på måneden. Her kan minilån gå ind og dække den pludseligt opståede udgift eller måske det beløb, man er bagud. Det er dog vigtigt at man ikke kommer til at låne mere end man kan betale tilbage igen.

Gratis minilån – En myte?

Nej – det er ikke en myte. Der findes flere antal udbydere, der tilbyder et gratis minilån på lånebeløb fra mindre beløb såsom 3.000 kr., 5.000 kr. og også 6.000 kr.

Derfor er det altså muligt at låne gratis, hvis man betaler tilbage indenfor den ramme der er sat op. Overholder man ikke aftalen, vil lånet dog ikke længere være gratis.

Hvor kan du få et gratis minilån?

Trustbuddy: Tilbyder 5.000 kr. lån i 14 dage.

VIVUS: 6.000 kr. i 30 dage.

Kvikautomaten: 3.000 kr. i 30 dage.

Dette bør du være opmærksom på ved hvad er minilån?

Du bør ikke optage et minilån hvis du er i RKI, hvis du ikke har råd til at betale lånet tilbage eller hvis du kan finde et bedre og billigere alternativ til at låne pengene fx et andet sted. Da minilån oftest er meget små lån, ville du måske kunne låne pengene af et familiemedlem eller i banken. Det kunne også være din kassekredit kunne dække det manglende og derved ville du undgå at skulle optage et kviklån.

Overholder man aftalen til punkt og prikke er et gratis kviklån dog et gratis kviklån. Du kan sammenligne priser på lån på vores sammenligningslister her og få overblik over de små lån i Danmark.