Hvad er kviklån?

Hvad er kviklån

Hvad er kviklån?

På vores forside kan du finde kviklån og billige hurtiglån man kan ansøge om. Et kviklån dækker en række af forskellige lån hvor kendetegnet primært vil være såkaldte hurtige lån, der er lån som udbetaler pengene nu eller pengene hurtigt til din konto. Nogle efter ganske få timer, efter lånaftalen er undserkrebet, og nogle efter 1-2 hverdage. Det afhænger af den enkelte udbyder af kviklån.

Det er nemt at blive godkendt til et kviklån

Hvorfor er det nemt at blive godkendt til at kviklån? Og hvad er kviklån? Vil mange nok spørge. Det handler om at kreditvurderingen foregår ganske hurtigt og lånene er ofte dyrere end andre lån, da man ikke skal stille sikkerhed til rådighed og dermed er lånene altså også dyrere. Man må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registeret, som registrerer dårlige betalere i Danmark. Hvis man står i en af disse to registre kan det være tæt på umuligt at optage et lån – og også kviklån.

Derudover kan det være at der er flere lånudbydere der kræver at man har en vis alder, man skal fx minimum være 18 år for overhoved at kunne få et lån i første omgang, men nogle kræver sågar at man er 21 eller 25 år gammel for at kunne komme i betragtning til et kviklån.

Du må selv bestemme hvad pengene skal bruges til fra dit kviklån

Den anden fordel ved kviklån er også, at lånudbyder ikke skal vide hvad du skal bruge pengene til. Ofte er et kviklån til forbrug af en slags, men det er ikke et krav for udbyder at kende formålet.

Så om kviklånet skal bruges til at dække uforudsete udgifter, dyre små lån, en rejse, forbrug, en ødelagt vaskemaskine eller lignende, så har udbyder ofte ikke et krav om at kende til formålet med udbetaling af lånet-

Sammenlign kviklån nu