Kviklån

Ny søgning
Søgning
kr.
Sortér efter
Sådan tjener vi penge
Forudsætninger
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Sådan tjener vi penge
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Ny søgning

Vi skaber gennemsigtighed på kviklånsmarkedet så du som forbruger eller potentiel ansøger til kviklån får overblik over kvikke lån og med det samme kan sammenligne priser på ÅOP, renteniveau, tilbagebetalte beløb samt månedlig afbetaling og dermed kan finde det billigste kviklån.

Kviklån – Sammenlign og find det billigste lån

Overskuelighed er altafgørende til dig som overvejer et kviklån. Hvad er op og ned på kvik-lånsmarkedet, hvilket lån er reelt billigst til dine behov og hvorhenne finder du det billigste qviklån?

Måske er du på jagt efter at få samlet flere små lån til et større lån og på den måde måske opnå en besparelse. Der kan være mange gode grunde til at lede efter et lån og på dette site vil vi uddybe flere af de mange begreber, man støder på i forbindelse med kviklånsmarkedet. Du kan også få overblik over kvik-lån her.

Kviklån og forbrugslån

Et kvik-lån er også et slags forbrugslån, men adskiller sig dog alligevel specielt på ÅOP. Quicklån er ens med et forbrugslån på den måde at lånets formål oftest er til forbrug og derfor ikke til et huskøb m.v.

Kvik lån er også anderledes på den måde at der ofte er en meget kort løbetid på lånet og det skal oftest betales tilbage hurtigere end et klassisk forbrugslån i banken. Et forbrugslån har også ofte en længere ansøgningsproces end et kviklån og her kan der også være en afgørende årsag at finde i forhold til hvorfor nogle vælger at optage et hurtiglån fremfor forbrugslånet

Lån penge nu

Sådan reklamerer nogle med kvik lån. Der er mange lånudbydere som tilbyder udbetaling af pengene indenfor få timer efter man har ansøgt om lånet og er blevet godkendt til lånudbydere der oftest venter 1-2 hverdage med at udbetalte pengene. Man får pengene udbetalt på ens konto nemt og enkelt efter godkendt låneansøgning og selvom man modtager lånetilbud fra enkelte udbydere, kan man til enhver tid sige nej til et lån og man hæfter derfor ikke for lånet førend at man har underskrevet sin låneaftale med en potentiel udbyder af online lån.

Der er efter ny lovgivning kommet betænkningstid på et kvikt lån for netop at skåne dig som forbruger. Det kan du læse meget mere om fx på nettet.

De fleste er bekendt med den viden at et kvikt lån oftest er et dyrere slags lån. Men alligevel er der en del som vælger at ansøge om et eller flere billige kviklån fordi det fx har en hurtigere udbetaling, svartid samt at man ikke skal angive årsag til formålet med udbetaling af lånet.

Skal man have et helt klassisk forbrugslån i banken så er der nogle andre processer, der går i gang. Hvis det er en ny bank skal de for det første kreditvurdere dig for at se, om du kan komme i betragtning til et forbrugslån. Herefter vil du have en dialog om hvorvidt det er en mulighed og herefter skal du angive årsag til formål med forbrugslånet samt afvente at modtage lånaftalen fra banken, der skal underskrives og sendes retur til banken. Det kan nogle gange gå hurtigere at blive kreditvurderet såfremt man optaget et forbrugslån i sin eksisterende bank – men så er det ikke sikkert at man får de bedste renter på sit forbrugslån.

Kviklån

Fordele ved kvik-lån

Mangler man et mindre beløb til at dække her og nu udgifter kan et kvik lån være en af de muligheder, man overvejer. Fordelen er at et kvik-lån er et hurtigtlån som udbetales relativt hurtigt og hvor du ikke skal angive hvad og hvorfor du skal bruge et lån her og nu.

Det er dermed enkelt, nemt og fleksibelt at ansøge om kvikke lån og derfor er lånetypen også blevet mere og mere populær blandt danskerne.

Vi har lavet vores egen liste hvor du som forbruger kan sammenligne den reelle udgift ved at optage et quicklån blandt en række udbydere af kvikke lån, og dermed finde det bedste og billigste kviklån på markedet.

Quicklån er nemt

Det er en af de nemmeste måder at ansøge om et lån på fordi hele processen kan foregå online. Der findes sågar lånudbydere som kan kreditvurdere dig via NemID og på den måde kan du få svar på om du kan godkendes til et kviklån på helt ned til 15 minutter.

Er det lige meget hvor jeg ansøger fra?

Ja – du kan sidde på din telefon, din tablet eller computer eller bærbar og ansøge om et kvik lån direkte. Lån penge nu og sammenlign kviklån.

Ansøge om kviklån

Det er blevet nemt at finde kviklån i dag – og vi har gjort det endnu nemmere for dig. Du skal nemlig blot indtaste det ønskede lånebeløb samt tilbagebetalingsperiode og på den måde vil listen opdatere sig selv helt dynamisk og vise dig de lån, der er billigst, først i toppen af listen.

  • Lånebeløb
    Når du indtaster ønsket lånebeløb på vores sammenligningstjeneste får du vist en liste, der passer til dine helt personlige kriterier. Sørg altid for ikke at låne mere end du reelt har brug for og tilpas listen herefter.
  • Løbetid
    Vil du betalte lånet af på 3, 5, 10 eller måske 20 år? Vælg det antal år du ønsker at lånet skal løbe på.

Når disse to informationer er indtastet på kviktlån kan du nemt og enkelt sammenligne priser på kvik lån og finde de billigste lån der findes på markedet.

Kviklån og 48 timers betænkningstid

Kviklån er en nem og hurtig lånetype, hvilket desværre gør at der findes en andel danskere som hvert år ansøger og optager et kviklån de reelt set ikke har råd til at optage. Derfor har et flertal i Folketinget bestemt at forbrugeren af kviklån får 48 timers tænkepause i forbindelse med et kviklån.

Denne lov trådte i kraft og blev effektueret d. 1/1-2017 og det ramte kviklånsmarkedet. Heldigvis afhjælper det måske en del impulsansøgninger og låntager har mulighed for at annullere et lån indenfor de 48 timer, hvis de nu ombestemmer sig.

I praksis betyder det at første gang man ”godkender” lånet går der yderligere 48 timer, hvorefter man så skal godkende lånet igen førend at lånet går igennem. Så har man altså god mulighed for virkelig at få overvejet hvorvidt et kviklån var den rigtige mulighed eller om der måske er andre, billigere tiltag der kunne være ligeså eller mere interessante end et kviklån.

Kreditvurdering inden et kviklån tilbydes

Alle lånudbydere er interesserede i at låne – og at få lånet tilbagebetalt samt omsætning. Derfor laver mange lånudbydere og også banker en kreditvurdering af dig, inden du eventuelt bliver tilbudt et lån. Det er en vurdering af dig og din nuværende økonomiske situation og hvorledes du står stillet i forhold til at være i stand til at tilbagebetale lånet indenfor den tidsramme du har angivet.

De kigger på dine indtægter og din daglige økonomi. Også om du tidligere har overholdt dine aftaler, hvis du har haft andre lån før det potentielle kviklån, og om du er registreret i et register for dårlige betaler såsom RKI eller Debitorregisteret.

Selve omfanget af en kreditvurdering af meget individuel og kan variere i omfang. Nogle vil have rigtig mange oplysninger inden de kan kreditvurdere dig og overveje om du er i kategorien for at modtage et kviklån. Typisk vil en kreditvurdering fx være langt mere omfattende hvis man skal have en lånetype som realkreditlån fordi lånebeløbet vil værre markant større og risikoen også større, end hvis man blot skal låne et mindre beløb som et kviklån.

Hvis man afdrager rettidigt hos nuværende kreditorer, hvis man passer sin økonomi og ikke står registeret som dårlig betaler, så er man potentielt set et rigtig langt stykke af vejen til at blive godkendt til et kviklån. De kigger også på dit månedlige rådighedsbeløb som er en vigtig faktor, når man kigger på kreditvurdering.

Kan jeg få et kviklån?

Det er helt op til den enkelte lånuidbyder hvorvidt det er muligt for dig som forbruger at optage et kviklån. Lånudbyderne kigger bl.a. på din alder, om du er 18 år, 20 år, 25 år eller måske slet ikke gammel nok til et kviklån og dermed ikke kan komme i betragtning til et. Man ansøger med sit NemID online og på ganske kort tid vil man kunne få svar på sin ansøgning om kviklån og herefter starter betækningstiden på 48 timer.

Ikke registreret i RKI

Er man registeret i RKI eller Debitorregisteret kan man ikke komme i betragtning til et kviklån på vores sammenligningsliste. Både RKI og Debitorregisteret er registre som indeholder en oversigt over dårlige betalere og dette register bruger bankerne og kviklånsudbyder – samt en række andre serviceudbydere og virksomheder – til at kreditvurdere dig og om du har en økonomi der egner sig til et kvik lån. Hvis man er registeret i RKI kan man i de fleste tilfælde ikke komme i betragtning til et quicklån.

Nye kviklån 2017

Vi har samlet en opdateret liste med de nyeste lån 2017 på kviklån og hurtig lån. Skal du fx. låne 50.000 kr. kan du låne dem billigst hos Santander Consumer Bank med en løbetid på 3 år. Andre nye lån på listen er Nordic Lån, L’EASY, Modus Finans og DER.

Vil du vide mere om kviklån?