Gratis kviklån

Gratis kviklån

Der er mange muligheder for at finansiere lånebehov her og nu. Gratis kviklån er en af de muligheder, der er på nettet til at få dækket lånebehov.

På få minutter kan man få sendt en ansøgning afsted om gratis kviklån og få udbetalt pengene på timer eller få dage. Et gratis kviklån er gratis i ordets forstand – men man bør være opmærksom på at kviklån ofte er dyrere end andre typer af lån og at lånudbyder stadig skal tjene penge, selvom et kviklån er gratis.

Derfor ser man ofte at dem der tilbyder gratis kviklån, kun tilbyder at første lån du tager hos dem er gratis og ansøger du så igen en anden gang, vil et nyt lån ikke være gratis.

Det kan også være at risikoen måske er større og hvis man ikke betaler sine afdrag, at der løber gebyrer og herefter renter og dermed vil kviklånet ikke længere være gratis.

Sammenlign kviklån her   

Overholder man alle aftalerne og tilbagebetaler lånebeløbet til aftalt tid, så findes der gratis kviklån ja.

Gratis kviklån – Men kun første gang

I takt med at populariteten stiger for kviklån, er der også kommet flere spillere på markedet. Derfor konkurrerer mange af de store lånudbydere med hinanden om de samme låntagere og derfor finder man på nye marketing tiltag, for at få flest mulige kunder og dermed størst markedsandel.

Derfor har nogle lånudbydere et tilbud der hedder, at første gang man ansøger og bliver godkendt til et kviklån hos dem, så kan man få et gratis kviklån. Gratis kviklån er i lånebeløb ofte relativt små lån – Eksempelvis et gratis kviklån 4000 kr eller gratis kviklån 5000 kr. er ikke unormalt på lånemarkedet.

Et gratis kviklån er ofte kun gratis en måneds tid eller kort tid og dermed skal man også kunne overskue at tilbagebetale hele beløbet relativt hurtigt, da det efter den aftalte tid (fx en måned) så ikke længere vil være et gratis kviklån.

Hvis du ved at du kan tilbagebetale lånet på 1 måned eller på den tid, lånet er gratis, så kan det oftest være den billigste løsning med et gratis kviklån fordi der er en ÅOP på 0%.

Sammenlign kviklån og gratis kviklån på vores liste her.