Billige kviklån - Find et billigt kviklån her

lån til indskud
01 okt

Når du skal flytte ind i en bolig, skal du ofte betale et indskud. Dog kan det være mange penge at skulle lægge, når der også skal være råd til selve flytningen og eventuelt nye møbler. Har du derfor ikke en opsparing, kan det være svært at se, hvordan du skal få råd. Derfor giver vi dig nogle tips, som du skal være opmærksom på, hvis du ønsker lån til indskud.

 

Lånemuligheder til indskud

Et indskud og depositum er to termer, der dækker over det samme.

Ønsker du at låne til indskud, har du flere muligheder. De har hver især fordele og ulemper, som man bør forholde sig til.

 

Lån til indskud via banklån

Du kan først forhøre dig hos banken, om du har mulighed for at låne til et boligindskud. Næsten alle banker tilbyder lån til indskud/ depositum. Mange oplever dog, at det er mere besværligt og tager længere tid at få pengene. Derudover skal der oftest stilles en form for sikkerhed, når der lånes gennem banken. Banken skal gennemgå din økonomiske situation og sikre sig, at du har mulighed for at betale lånet tilbage.

Det gode ved at låne hos banken er, at du kan forvente en lavere rente en eksempelvis online lån. Alt efter hvor meget du skal låne, kan det dreje sig om mange penge, der spares ved den lave rente. Det er værd at huske, at renten og ÅOP kan variere fra bank til bank. Det kan derfor godt betale sig at høre nogle forskellige. På den måder slipper du for at betale unødvendigt for meget.

 

Lån til indskud online

Det er også en mulighed at låne online via nettet. Efterhånden er der kommet mange udbydere på markedet, der har været med til at presse priserne. Dog findes der stadig online lån – ofte en form for forbrugslån – der har meget høje rentesatser. Det er derfor vigtigt ikke kun at kigge på renten men især lånets ÅOP, da det giver et langt mere retvisende billede.

Det gode ved at låne til indskud online er, at der ikke skal stilles sikkerhed. Det betyder også, at det ofte kun går få timer eller dage fra du søger om lånet til du får pengene udbetalt.
Der vil oftest være krav til din alder, bopæl, indkomst samt om du er registreret i RKI, hvis du ønsker denne form for lån. Derudover er det vigtigt at læse ”alt med småt” så du undgår kedelige overraskelser. Derudover bør du også her sammenligne forskellige låneudbydere og ikke vælge den første og bedste. Renten varierer meget.

 

Lån til indskud via kommunen

Indskudslån hos kommunen kan også være et forsøg værd. I nogle tilfælde kan kommunen nemlig hjælpe dig, hvis flytningen forbedrer din bolig- eller erhvervsmæssige situation. Kommunen bedømmer dog også, om du er berettiget til støtte ud fra din økonomiske situation.

Også her skal du selvfølgelig betale det lånte beløb tilbage, da det blot er et tilbud om hjælp-

 

Lån af din omgangskreds

Nogle vælger også at låne fra sin omgangskreds. Det kan være både venner og familier. Her er der også fordele og ulemper.

Oftest vil du kunne låne uden renter, da det bliver gjort som en tjeneste. Skulle I af en eller anden grund blive uenige omkring lånet, kan det dog skabe splid imellem jer. Derfor bør du overveje inden, hvilke personlige konsekvenser, det kan få. En fornuftig afbetalingsplan, som alle er tilfredse med, bør derfor også udarbejdes.

 

Hold øje med disse parametre

Når du skal låne, bør du især være opmærksom på nedenstående parametre:

  • ÅOP
  • Låneudbyderens krav
  • Månedlige ydelse
  • Låneperiode

0 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *