Billige kviklån - Find et billigt kviklån her

Lån trods RKI
19 jan

Hvis man er registreret i RKI kan det være aldeles svært at optage nye lån. Der kan være mange uheldige årsager til at man bliver registreret i Ribers og det gør det svært at låne penge. I denne artikel gives der gode råd til dig, der er havnet i RKI og som måske overvejer et lån trods RKI, som en hjælp til at komme ud af RKI igen.

Kan man søge om lån trods RKI?

Lån trods RKIDer er en del, der søger efter et lån trods RKI enten via et kviklån eller måske et SMS lån. Det er dog fortsat en hindring at skulle optage nye lån, hvis man er registreret i RKI og vi anbefaler derfor, hvis du er havnet i RKI, at forsøge at få hjælp til at komme ud af RKI igen.

Skulle man alligevel finde en lånudbyder, der tilbyder lån trods RKI, bør man være meget varsom da det oftest er ensbetydende med skyhøje renter og det bliver en dyr fornøjelse. I næste afsnit kan du læse nogle gode råd til at komme ud af RKI og få overblik over din økonomi.

Gode råd

  1. Hvis du er havnet i en uoverskuelig situation og er blevet registeret i RKI, kan det være en fordel at få hjælp fra en i din omgangskreds, som er god til økonomi, eller få hjælp til privat økonomisk rådgivning.
  2. Det er vigtigt, at du er proaktiv hvis du havner i RKI. Hvis du bare lader det stå til uden at reagere vil situationen blot forværres.
  3. Undgå at optage mere gæld
  4. Gå på https://www.dininfo.dk/ for at få overblik over dine registreringer i RKI
  5. Få en dialog med den eller de udbydere, som du ikke kan betale og se om I kan komme frem til en afdragsordning, der kan være i dit budget. Det kan være en god idé at have sit budget klar inden man ringer, således at man også kan fremsende en kopi af sit budget hvilket kan gøre en forhandling nemmere.
  6. Hvis muligt anbefaler vi dig at søge økonomisk rådgivning hos en professionel. Kontakt din bank eller undersøg, om der er nogle som hjælper RKI registrerede med at få overblik over deres økonomi.

 

Tags: , , ,