Låneudbydere

Låneudbydere

Låneudbydere 2018

Der er med tiden kommet mange forskellige låneudbydere at vælge i mellem, når det kommer til forbrugslån, der kan ansøges online uden sikkerhed. Disse bliver oftest kaldt kviklån, hurtig lån, SMS lån, kontantlån mm.

Vi har samlet en liste over låneudbydere af kviklån og hurtig lån i 2018. Netop fordi der er så mange forskellige lånudbydere af forbrugslån online, hjælper billigekviklaan.dk dig med at få overblikket og finde frem til en billig løsning via vores sammenligningsside her. Ellers kan du se en oversigt over nogle af låneudbyderne samt få en beskrivelse af disse herunder.

 

Hvilket lån skal man vælge?

Selvom mange udbydere tilbyder de samme produkter, kan der dog være fordele og ulemper ved hvert lån. Derfor er det vigtigt at gennemsøge markedet for at kunne vælge den rette udbydere til og de andre fra.

Det er klogt at indhente tilbud hos mere end én låntilbyder, så man kan sammenligne de forskellige tilbud på kviklån, som man modtager. Derudover er det en god idé at sammenligne de forskellige lån ved at kigge efter faktorer såsom ÅOP, renter og månedlig ydelser. Især ÅOP er en vigtig faktor – læs mere om hvor her.

Nogle er forskellene blandt lånene er eksempelvis:
  • Muligheder for forsikringer inkl. i dit lån
  • Rentefrie måneder
  • Høj/ lav rente
  • Oprettelsesgebyr

Udbyderne af kviklån, SMS lån, hurtig lån og lignende lån tilbyder oftest lån til personer, som har et akut behov for penge her og nu. Disse lån kan ofte tages uden sikkerhed og er nemme er få fat i, hvis ikke man er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitorregistret. Fællesnævneren for lånene er, at de kan ansøges online via NemID, og at godkendelse går hurtig for sig. Dette er nogle af grundene til disse låns popularitet.

 

Hvilke låneudbydere er bedst?

Der er stor forskel på hvilket lån, der er bedst. En god idé kan også være at gå på Trustpilot og læse om andres oplevelser med den lånudbyder, du overvejer at optage et lån hos. Derudover kan den bedste lånudbydere varierer alt efter hvad dit behov er, hvor mange penge du ønsker at låne og over hvor lang tid.

Man kan sige, at hos en lånudbyder såsom VIVUS kan man låne gratis hvis man vel og mærke betaler lånet tilbage igen indenfor 30 dage. Dermed er der ikke omkostninger forbundet med lånet. Det gælder dog kun til nye kunder og i et mindre beløbstørrelse, men det kan man læse meget mere om hos de enkelte lånudbydere.

 

Låneudbydere

 

PrimaLån

Selene Finans

DER Privat Finans

Privatlån Plus

Modus finans

Lånlet

Coop Bank

AnnaFinans

Santander Consumer Bank

Ekspres Bank

Bank Norwegian

Ikano Bank