AnnaFinans
Anna Finans

Anna Finans

AnnaFinans er en af de nyere låneudbydere på markedet. De startede i 2017 og tilbyder lån fra 3.000 kr. og op til 50.000 kr. AnnaFinans er drevet af et finsk firma, hvor det dog er den danske bank Basis Bank, der stiller sikkerhed for lånet og kreditvurderer de indsendte ansøgninger.

Du kan låne til hvad end du ønsker uden at stille sikkerhed – uanset om det er ferie, regninger eller blot til at skabe mere luft i dagligdagens økonomi. AnnaFinans tilbyder svar på ganske få minutter og lynhurtig udbetaling af det ønskede lånebeløb. Løbetiden er mellem 12 til 76 måneder, så du kan afviklet lånet i dit eget tempo. Derudover kan du få udbetaling på samme dag, som du søger. 

 

Sådan foregår låneprocessen hos AnnaFinans

Du ansøger om lån hos AnnaFinans online, og det er derfor nemt og tager kort tid at ansøge om et lån her. Ønsker du at låne, skal du udfylde noget spørgsmål med hensyn til din økonomi. Ansøgningen tager maksimalt 5 minutter. Hernæst bliver du kreditvurderet og får svar kort tid efter, om hvor meget du har mulighed for at låne. AnnaFinans har ingen åbningstider men giver derimod svar på få minutter på, om du din ansøgning kan blive godkendt.

Ønsker du at takke ja til låneaftalen, skal du blot underskrive kontrakten med din NemID. Pengene vil komme ind på din konto samme dag eller senest dagen efter. Den tilbudte rente afhænger af dit ønskede lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed.

 

Krav for at kunne låne penge hos AnnaFinans

  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i Ribers eller Debitor registeret
  • Du skal bo i Danmark
  • Du skal have et dansk CPR nummer
  • Du skal være over 18 år gammel
  • Ansøgningen er ikke bindende førend du underskriver den

Du kan kontakte AnnaFinans på deres egen hjemmeside. Se flere låneudbydere i Danmark her.