Bank Norwegian

Bank Norwegian

Bank Norwegian er en af de nyere spillere på lånemarkdet for hurtig- og online lån og tilbyder en række forskellige produkter indenfor udlån og indlån.

Årsagen til at Bank Norwegian indeholder Norwegian er, at deres absolut største aktionær er flyselskabet Norwegian. Med over 500.000 skandinaviske kunder i Sverige og Norge, ville banken gerne ind på det danske marked. Her åbnede man i 2015 op for tilgang af danske kunder.

Oprindeligt ville man dog først være startet i året 2016, men man åbnede tidligere for produkterne såsom lån og opsparing.

 

En vaskeægte online bank

Bank Norwegian har ikke fysiske filialer i Danmark og er derfor en vaskeægte online bank der tilbyder online lån. Som kunde i banken kan man få alt fra et kreditkort, til forbrugslån til en favorabel opsparingskonto.

Bank Norwegian er specielt kendt på deres konkurrencedygtige hurtig lån der spænder i en prisklasse fra alt fra små lån til 400.000 kroners klassen. Det hele kan nemt og enkelt ansøges fra på deres egen hjemmeside fra enten din computer, smartphone eller andet.

Debittorrenter fra 8,99% er mulige, og man har mulighed for at afbetale i helt op til 15 år på sine lån. Bank Norwegian beder heller ikke deres kunder om, at oplyse hvad de skal bruge deres lån til. Derfor er lånetypen også meget populær, da det ene og alene er låntager – altså dig som forbruger – der vælger hvad pengene skal øremærkes til uden forklaring.

 

Hvem kan låne hos Bank Norwegian?

Det er ikke mange krav man skal leve op til for at kunne låne penge nu hos Bank Norwegian. Dette gælder sig for langt de fleste udbydere af hurtiglån. Banken stiller disse krav som en minimumssikkerhed for, at man som låntager også kan tilbagebetale de afdrag, der findes på lånet. Det er sådan, at banken får sine penge tilbage igen.

For at kunne blive kunde i Bank Norwegian skal man bl.a. leve op til følgende:

  • Du skal være statsborger i Danmark
  • Bopæl i Danmark
  • Du skal være mindst 23 år gammel for at kunne låne
  • Fast arbejde og indtægt
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler (RKI og debitorregisteret)

Hvis man kan leve op til den række krav, vil man sikkert og nemt kunne sende en ansøgning afsted om tilbud på lån til Bank Norwegian. De fleste gange foregår låneprocessen 100% online og nemt og hurtigt, men der kan være tilfælde, hvor banken ønsker at lave en specifik kreditvurdering, inden lånet sendes som et tilbud.

Fordi at banken ingen filialer har, vil hele forløbet foregå online på nettet. Fra du ansøger til at du står med pengene i hånden, vil du have gjort det hele fra din computer, tablet eller smartphone.