Coop Bank

Coop Bank er en større bank fra Sjælland, der er skabt sammen med Coop Danmark. Det er en andelsforening af 1,6 millioner danske forbrugere, der er medlemmer og dermed medejere af virksomheden. Man kan hos Coop Bank få en række produkter som i andre banker. Dette kunne fx være:

 • En almindelig bankkonto / lønkonto
 • Kassekredit
 • Højrentekonto / Opsparingskonto
 • Forbrugslån
 • Et mastercard

Du kan låne fra 20.000 til 300.000 kr. uden sikkerhed, hvor du betaler en fast månedlige ydelser i 12-120 måneder, alt efter hvor lang tid du foretrækker at afdrage over. Hos Coop Bank er der derudover ingen stiftelsesomkostninger eller gebyrer, når du betaler via Betalingsservice. Herved bliver det så nemt, billigt og overskueligt som muligt. Et lån bank kan bruges til fx at dække uforudsete udgifter eller til at skabe mere luft i din økonomi. Coop Banks mest attraktive lån er deres CoopLån 100+ til forbrugere, der har brug for større lån. Alternativt har de deres lån CoopLån20+, der typisk er for folk, der ønsker mindre lån.

Ønsker du at samle dine lån i Coop Bank, er dette også en mulighed. Du kan ansøge om det beløb, der svarer til det, du skylder dine andre kreditorer. Det må dog maksimalt være 300.000 kr.

 

Sådan foregår låneprocessen hos Coop Bank

 1. Vælg lånebeløb via deres låneberegner
 2. Ansøg online med dit NemID
 3. Vent på at Coop Bank undersøger din økonomi og udarbejder et konkret lånetilbud
 4. Underskriv lånetilbud med dit NemID og få hurtigt dine penge overført til din konto

Du ansøger let og sikkert med NemID, og du får dine penge udbetalt hurtigt. Selve godkendelse afhænger af deres individuelle kreditvurdering af dig og din økonomi. Vil du stille dig bedre i forhold til optagelse af lån, kan du overveje at være to til at søge lånet. Herved bliver muligheden for at blive godkendt større, og der er samtidig større sandsynlighed for at få en mere attraktiv rente. Du kan nemt på Coop Banks hjemmeside indtaste det ønskede lånebeløb og løbetid og med det samme få en oversigt over, hvad det vil koste dig i månedlig ydelse helt uforpligtende.

 

Krav for at kunne låne penge hos Coop Bank

 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal være over 18 år
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal have et CPR-nummer