DER Privat Finans

DER Privat Finans

 

DER Privat Finans har udbudt privatlån til forbrugerne siden 1970. Siden da har DER lån også udbudt tusindvis af kviklån til forbrugerne. Hos DER Privatlån har du mulighed for at låne mellem 10.000 til 100.000 kroner uden at stille sikkerhed. Lånet skal afbetales inden for 12-72 måneder. Skulle du dog ønske at betale lånet ud før tid, er der mulighed for dette uden ekstra gebyrer.


Sådan foregår låneprocessen hos DER Privatlån

  1. Først og fremmest skal du udfylde en formular online, hvis du ønsker at låne hos DER Privatlån. Når du klikker på DERs logo venstre hjørne på deres hjemmeside, bliver du automatisk  sendt til siden, hvor du kan ansøge om et DER Privatlån Plus. Her har du mulighed for at læse oplysninger om lånet. Derudover er det også her, at du skal vælge, hvor meget du ønsker at låne samt løbetiden på dit lån. Når du har fastlagt dit ønskede lånebeløb og den ønskede løbetid, får du med det samme overblik over, hvad din månedlig ydelse vil være på, hvis du optager lånet. Det er vigtigt, at du ikke sætter dig for dyrt og sætter beløbet for afbetaling af lånet for højt, da det kan betyde, at du ikke kan betale det aftalte lån af. Er du tilfreds med lånebeløb og løbetid, kan ansøgningsprocessen startes op ved at klikke på “Ansøg nu”.

    Herefter foretager DER en individuel kreditvurdering af dig og din økonomi baseret på din ansøgning og de indtastede økonomiske oplysninger. De vil overveje, om det er forsvarligt at låne dig det ønskede beløb. Bliver du godkendt til at låne, vil din rente og lånebeløb blive fastlagt.

  2. Har du udfyldt din ansøgning indenfor åbningstiderne, kan du forvente svar inden for en time. Vælger du at takke ja til lånet og underskrive aftalen med dit NemID, bliver pengene overført direkte til din konto – enten samme dage, som lånet godkendes eller dagen efter senest. Ønsker du ikke at underskrive lånekontrakten med en digital signatur, kan DER i stedet sende en fysisk kontrakt, som skal underskrives og sendes retur.

 

Lånebetingelser for optagelse af DER Privatlån

  1. Du er fyldt 20 år
  2. Du er ikke registreret i RKI
  3. Du kan dokumentere din indtægt (såfremt det bliver påkrævet)
  4. Du har adgang til NemID
  5. Du har fast bopæl i Danmark