Ekspres Bank

Ekspres Bank

Ekspres Bank er en af de helt store spillere på de danske lånemarked og ejer en række forskellige brands. Bl.a. tilhører Robotlån EkspresBank familien. Ekspres Banks lån er nemme at søge lån hos, da der tilbyder en bred vifte af lån. Ekspres Bank tilbyder også samlelån, som er en type lån, hvor man kan samle flere små lån i ét større og ofte spare på omkostningerne.

På den måde får man altså også samlet sit lån og dermed et bedre overblik. Ekspres Bank kom i 2008 under finanskrisen. I over 30 år har Ekspres Bank tilbudt forhandlere muligheden for at tilbyde kunder et finansieringstilbud i forbindelse med varekøb. De bruger over 2.000 forhandlere i landet. De tilbyder løsninger og finansiering som er tilpasset forretningernes behov.

Man har tilbudt lån til udlån og kreditter til privat og tilbyder både hurtig lån, kreditter og kreditkort. De får over 400.000 låneansøgninger hvert år. De tilbyder en nem og overskuelig måde, at ansøge om et forbrugslån på. I Danmark ejer EkspresBank 7 brands såsom Kvikfinans, Extra Cash, Hotlån, Plutus, Alfalån, Robotlån og Totallån. Du kan låne fra 10.000-300.000 kroner og vælge en løbetid, der går fra 24-144 måneder, alt efter hvor meget du ønsker at låne.

Uanset hvad brand man ansøger om et hurtig lån hos skal man benytte hjemmesiderne til at udfylde en ansøgning. Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån.

 

Sådan foregår låneprocessen

  • Indtast det ønskede lånebeløb og løbetid.
  • Tryk herefter ansøg og udfyld nogle praktiske og økonomiske oplysninger.
  • Du får svar på din låneansøgningen inden for 2-15 minutter, alt efter hvor mange penge du ønsker at låne. Ved samlelån kan behandlingsperioden dog overstige normaltiden.
  • Du får hurtigt sendt et lånetilbud – underksriver du denne med din NemID e, kan du have pengene inden for 1-2 hverdage.

 

Krav til låneansøger

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du skal have permanent opholdstilladelse