Modus finans

Modus Finans

Modus Finans blev introduceret på det danske markedet i 2016 og er en af de nyere forbrugslån. Modus Finans er en del af Leasy’s låneudbydere.

Her har du mulighed for at låne op til 50.000 kroner, hvor en løbetid mellem 12 til 78 måneder kan vælges. Noget unikt ved Modus Finans er, at du kan tilvælge at have to årlige afdragsfrie måneder, hvis der ønskes ekstra råderum. Vælger du eksempelvis at have januar og februar, vil disse være afdragsfrie måneder hvert år indentil dig lån er afbetalt. Afdragsfrie måneder er dog ikke noget, du behøver at vælge. Vælges de ikke, fungerer lånet som et almindeligt lån, hvor du afdrager hver måned.

Efter du har udfyldt ansøgningen online, kan du forvente svar inden for en time, hvis din ansøgning sendes inden for åbningstiderne. Du kan forvente at få pengene på din konto den dag, lånet godkendes eller senest dagen efter. Modes Finans blander sig ikke i, hvad du vælger at bruge dine lånte penge på. Du skal ligeledes ikke stille sikkerhed for lånet som eksempelvis pant i bolig eller bil. Det er en fordel, da du ikke behøver en høj månedlig indtægt eller større opsparing for at blive betragtet til at kunne låne.

Din rente afhænger af en individuel kreditvurdering, som Modus Finans foretager. Efter du har udfyldt ansøgningen, bliver din rente og det beløb, du kan låne, fastlagt. Renten kommer til at ligge fra 9,9% til 26,08%. Du kan kun låne, hvis Modus Finans vurderer, at du har en stabil økonomi. Hvis du får mulighed for at betale lånet helt ud før tid, har du mulighed for dette uden ekstra omkostninger. Her sikres du i en høj grad fleksibilitet – får du pludselig flere penge mellem hænderne via et nyt job eksempelvis, kan du hurtigt afbetale lånet og slippe for de omkostninger, der er forbundet med dette.

 

Sådan foregår processen

Modus Finans har inddelt søgeprocessen i tre trin:

  • Indtast oplysninger som bopæl, bank og beskæftigelse
  • Log ind via NemID. Herved ansøger du sikkert og nemt til et Modus Finans lån
  • Du får svar i løbet en time, hvis du søger inden for åbningstiderne

Din ansøgning er uforpligtende og gælder derfor først, du har underskrevet lånet.

 

Krav til ansøgeren

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du må ikke være registeret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]