PrimaLån

PrimaLån

PrimaLån er et brand under Better Rates A/S, der er erfaring som låneformidler i den finansielle faktor.  Derudover samarbejder PrimaLån med Basisbank A/S, der er en etableret online bank i Danmark.

Du kan du låne op til 75.000 kroner nemt og sikkert. Når du ansøger om et lån hos PrimaLån får du svar med det samme, og pengene kommer på din konto samme dag eller senest dagen efter. Når du låner igennem PrimaLån behøver du ikke stille sikkerhed eller sende dokumentation – ønsker du derfor at låne mellem 15.000-75.00 kroner og har en indkomst på over 150.000 kroner, er PrimaLån en mulighed.

Hvad du bruger de lånte penge til, blander PrimaLån sig ikke i. Det er helt op til dig, om de skal bruges på en ferie, regninger eller noget tredje.

 

Sådan foregår processen hos PrimaLån

Først skal du udfylde en låneansøgning, hvor du bl.a. skal udfylde oplysninger som lånebeløb, løbetid, dit navn, civilstand mm.  Indenfor 5 minutter får du svar, om du er blevet godkendt til det ønskede lån. Bliver du godkendt, får du tilsendt et lånetilbud – godkendes denne, får du pengene overført til din konto samme dag eller senest dagen efter.

Grunden til at du kan få svar på din ansøgning så hurtigt, er fordi du bruger din NemID i låneprocessen. Herved kan lånefirma nemt og hurtigt indhente oplysninger fra SKAT direkte.

 

Krav til ansøgeren

  • Du skal være fyldt 21 år
  • Du skal have en indkomst over 150.000 kroner om året
  • Du skal have en fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registeret i RKI eller Debitor Registret

 

Kravene er opstillet for både at beskytte dem selv men også låntager (dig, som ønsker at låne). Ved at foretage en kreditvurdering sørger PrimaLån for, at du har mulighed for at betale lånet af uden at stille dig selv i en umulig økonomisk situation. Låner du et for højt beløb eller vælger at skulle afbetale et højt beløb hver måned, som du ikke har råd til, vil