Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank

Santander tilbyder at hjælpe med alt fra finansiering af feriedrømme til forbrug og kan tilbyde lån helt op til 350.000 kr. Det giver mange muligheder for at opnå og forfølge de mange drømme, du måtte have.

Man kan helt selv vælge, hvad pengene skal bruges til, og man kan eventuelt investere dem i fast ejendom eller andet. Man bør ikke låne mere end man kan betale tilbage igen og derfor anbefales det altid, at man lægger et budget, inden man går videre og låner penge til forbrug. Du kan til enhver tid sammenligne på Billige Kviklåns liste for at finde det billigste online lån.

 

Lån op til 350.000 kroner og forfølg dine drømme

Santander Bank er en af de større spillere på lånemarkedet og har konkurrencedygtige priser på forbrugslån. Santander Bank tilbyder forskellige privatlån og man får tilbudt en rente, alt efter den kreditvurdering, som banken udarbejder udfra din økonomi.

Santander Bank tilbyder lån fra 10.000 kr. og opefter, løbetiden går fra 1 år og op til hele 15 år. Afdragene betales via Betalingsservice. Bankerne tilbyder kun lån til kunder, som de sikrer sig har mulighed for at tilbagebetale. Det er op til banken at vælge om de vil godkende en kunde til et hurtig lån eller ej.

 

Sådan foregår låneprocessen

  • Ansøg online via NemID
  • Du får hurtigt svar på din ansøgning
  • Lån fra 10.000 kr. og opefter

Santander tilbyder samlelån, som gør at man kan samle alle sine små lån til ét større lån hos Santander Bank. Derudover kan man også ansøge om kreditkort hos Santander Bank hvis man ikke skal bruge det fulde beløb fra Santander på én gang.

 

Lånekrav hos Santander Consumer Bank

  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitorregisteret
  • Du skal have et dansk CPR nummer
  • Du skal ansøge med NemID
  • Banken skal se lønsedler
  • Banken skal se årsopgørelse

Santander Consumer Bank kommer fra den spanske Banco Santander, som er en af de allerstørste banker i hele verden. Det er den største bank, der findes i Europa. Santander Consumer Bank Danmark blev startet i år 2007 og har over 100 ansatte i dag.