Selene Finans

Selene Finans

Selene Finans er låneformidler for Basis Bank A/S. Du har mulighed for at låne mellem 3.000-75.000 kroner, og få en løbetid på 12 til 72 måneder. Da Selene Finans ved, at kunderne ofte gerne vil have pengene hurtigst muligt, går de op i at have en hurtig ekspeditionstid, så der ikke er lang tid mellem ansøgning til at få pengene er på din konto.

Ved optagelse af lån igennem Selene Finans skal du ikke forklare, hvad pengene bruges til. Herved kan du få hjælp til at få opfyldt dine drømme – uanset om det vedrører rejser, shopping eller noget helt tredje. Modsat mange banker skal du ikke stille sikkerhed i form af eksempelvis pant i hus eller i en bil.

Får du lyst for at indfri lånet før tid, er dette en mulighed, uden du skal betale ekstra. Dette giver dig en frihed, hvis du skulle få mulighed for at betale lånet af, før det aftale tidspunkt.

Ønsker du i stedet at låne ekstra penge undervejs, er det ligeledes muligt at forhøje dit lån.

 

Sådan foregår låneprocessen hos Selene Finans

Du vælger det ønskede lånebeløb og den ønskede løbetid samt udfylder nogle oplysninger om dig og din økonomiske situation. Derefter bliver der foretaget en kreditvurdering af dig, hvor det bliver bedømt, om du kan låne eller ej.

Ønsker du at låne over 50.000 kroner, kræves det, at du indsender din seneste lønseddel. Herved sikres det, at du har en fast indtægt og at du har mulighed for at betale lånet tilbage.

Renterne på dit lån bliver sat ud fra din kreditvurdering, som der bliver fortaget af dig og din økonomi. Jo bedre en kreditvurdering, jo lavere rente vil du få tilbudt.

Bliver du godkendt til lån, vil du få tilsendt et uforpligtende lånetilbud over mail, som du kan underskrive med din NemID.

 

Krav til ansøgeren

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have en fast indtægt
  • Du må ikke være registeret i RKI eller Debitor Registret