Hurtig lån

Ny søgning
Søgning
kr.
Sortér efter
Sådan tjener vi penge
Forudsætninger
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Sådan tjener vi penge
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Ny søgning

Hvem kan optage hurtig lån?

Man skal være over 18 år for at kunne komme i betragtning til et eventuelt hurtig lån. Nogle enkelte udbydere kræver at man er over 23 for at kunne få lov at blive godkendt til en af de hurtige lån.

Derudover er der mange andre faktorer, en låneudbyder kigger på, bl.a. at man ikke er registreret som dårlig betaler i Riebers også kendt som RKI. Man bør også være registreret som bosiddende i Danmark og have en konto.

Hurtig lån – Ansøg på to minutter

Øverst på siden er en oversigt over billige hurtig lån i Danmark. På flere af hurtig lånene kan man ansøge med NEMid og få svar på sin låneansøgning samme dag, som man ansøger om et lån. Derfor er låneudbyderne ofte specialiserede i at imødekomme dit behov med en hurtig svartid uanset lånebeløb.

De fleste låneudbydere tilbyder også telefonisk kontakt, hvis man ønsker at vide mere om lånet, dets løbetid eller lignende inden man ansøger.

Hastighed på udbetaling af hurtig lånet er en vigtig faktor, når vi taler hurtiglån. Det er ofte en af de faktorer, som betyder mest for låntageren, og også den faktorer som skiller hurtig lån fra andre typer lån. Ofte skal man ved et almindeligt banklån afholde et møde med sin bankrådgiver hvor man med et hurtig lån ofte kan opnå en hurtigere svartid på sin låneansøgning.

Der kan være forskel på svartid hos de forskellige lånudbydere, og vi anbefaler derfor at du tjekker hvor lang svartid der er hos den enkelte. Dette fremgår af listen.

HurtiglånHvem kan optage et hurtig lån?

De fleste med et CPR-nummer og fast bopæl i Danmark kan ansøge om et hurtig lån. Nogle af lånene giver mulighed for 2 afdragsfrie måneder om året, mange kræver at man ikke er registreret i RKI og andre forholdsregler. Alt dette kan du læse mere om hos den enkelte lånudbyder.

Lånudbyderne spørger som regel ikke ind til, hvad man skal bruge sit hurtig lån til. Derfor er processen oftest ganske enkel – man ansøger, der foretages en samlet kreditvurdering og herefter får man, såfremt man er kreditværdig, udbetalt lånet. Det er ikke alle lånudbydere som stiller krav til sikkerhed, når der ansøges om et lån.

Nemt at ansøge om et hurtig lån

Det er vigtigt at processen er nem, enkel og ikke mindst hurtig når man skal ansøge om et hurtig lån. Derfor har vi lavet en overskuelig liste med lånudbydere, som tilbyder hurtig lån.

Det er nemt at sortere i listen, der kan sorteres efter følgende:

 • Mest populære lån
 • Laveste ydelse
 • Højeste ydelse
 • Laveste rentesats
 • Højeste rentesats
 • Laveste ÅOP
 • Højeste ÅOP
 • Navnet på udbyderen

I første omgang kan man angive størrelsen på lånebeløbet, som man ønsker at optage. Herefter vælges der periode for tilbagebetaling af lånet. Til slut trykker man “Sammenlign nu” og får vist listen over hurtig lån, som er mest relevante ift. søgningen.

Det kan være en god idé at angive lånebeløbets størrelse med det samme således at listen er skræddersyet med de bedste online lån til situationen.

Der kan være fordele ved at vælge en kortere løbetid for tilbagebetaling af lånet, da et lån ofte er dyrere, jo længere tid man er om at tilbagebetale lånet.

Vi anbefaler at man har overblik over sin økonomiske situation, sit budget og rådighedsbeløb inden man optager et hurtig lån og sender en låneansøgning afsted. Således at man undgår at sætte sig for dyrt i det om måneden.

Når der er angivet lånebeløb samt tid for tilbagebetaling af lånet, vil listen være målrettet de nye kriterier. Herefter kan man sammenligne hvilke lån, der passer bedst til behovet. Vær opmærksom på at nogle lån kræver at man er over en hvis alder, før at man kan optage et lån.

Hvad er et hurtig lån?

Et hurtiglån er en låntype der er hurtig at optage og ofte kan foretages direkte på få minutter på nettet. Udbetalingen af lånet er hurtig og svar tiden på ansøgningen er også hurtig. Deraf navnet hurtig lån.

Udbetaling af pengene kan ske allerede indenfor få minutter, timer eller allerede i morgen når man ansøger om et hurtiglån. Derfor er låntypen også i den grad blevet mere og mere populær blandt danskerne sammenlignet med et klassisk banklån, hvor udbetalingstiden oftest kan strække sig over en længere periode.

Billede af hurtig lånEn hurtig behandling af din låneansøgning er lig med et hurtigt svar på om du kan få et hurtiglån eller ej. Via NemID tjekker lånudbyderen automatisk om du er registreret i RKI eller Debitor Registret, og derefter vil de oftest foretage en kreditvurdering.

Fordele og ulemper ved hurtige lån

Der er altid for og imod når vi taler hurtiglån. Man bør kende til begge sider inden man træffer sin beslutning om eventuelt at optage et kviklån.

Nogle af fordelene kan være:

 • Du har brug for at låne penge nu og derfor en hurtig udbetaling
 • Pengene er på din konto indenfor få timer eller måske en dags tid
 • Du skal ikke forklare, hvad hurtiglånet skal bruges til
 • Du skal ikke uploade årsopgørelser m.v.
 • Hele processen fra du ansøger til du får pengene udbetalt, foregår online

Hvad er ulemperne ved hurtiglån?

 • Renten er oftest høj
 • ÅOP er som regel også dyrere end andre låntyper
 • Et kviklån kan oftest kun bruges til at finansiere forbrug – og derfor ikke ideelt til huskøb m.v.
 • Løbetiden er som regel også kortere

Der er en række krav man skal leve op til for at kunne komme i betragtning til et hurtiglån. Man skal for det første være myndig og enten over 18 år eller 20 år, være dansk statsborger, have et NemID til at ansøge med og man må ikke være registreret som dårlig betaler.

Et hurtiglån bruges som regel til akut opståede behov såsom en uventet regning, en konfirmation, manglende penge i slutningen af måneden eller måske en bilreparation der ikke kan lade vente på sig.

Hvor meget kan jeg låne med hurtig lån?

Du kan låne alt fra 3.000 kroner op opefter hvis man blot kigger på lånebeløbets størrelse. Der er dog oftest flere låneudbydere af hurtige lån på de større beløb såsom 10.000 kroner og opefter. Når du har brug for at låne hurtige lån, er der et par muligheder. Vi sammenligne hurtige lån på kviklån så du som forbruger altid har alle omkostninger fremvist i forbindelse med dit lån og hvad et lån på 10.000 kroner faktisk ville koste dig efter endt lånetid. Hvor meget du kan låne i hurtig lån afhænger af din økonomiske situationer og lånemuligheder.

Så hvad koster et hurtigt lån?

Prisen for et hurtiglån afhænger fuldstændig af, hvor meget du låner, hvor hurtigt du betaler beløbet tilbage og jo mindre lånet er, jo billigere vil det også være.

Du bør altid lægge et budget og få overblik over dine indtægter og udgifter inden du foretager en låneansøgning om kviklån.

Et hurtigt lån karakteriseres ofte ved en hurtig udbetaling, ikke for lang løbetid og måske ligger lånet også i den høje ende af ÅOP i forhold til fx et banklån. Man kan nemt og enkelt sammenligne priser på hurtige lån ved at sammenligne på vores dynamiske online liste.

Du kan overveje et billigere alternativ såsom at spare op eller få gode råd til din hverdagsøkonomi på vores blog her.

Beregning af hurtiglån

Hvis man fx tager udgangspunkt i at man ønsker at låne 8.000 kr. med en tilbagebetalingsperiode på 4 år, ville man i dag kunne optage et lån hos fx Robotlån med en månedlig ydelse på 268 – 312 kr. pr. måned og med en ÅOP på 28,9 – 41,2% samt en pålydende rentesats på 13,80% – 23,40%.

Så når man fx låner 8.000 kr. over 4 år ville det samlede tilbagebetalte beløb være på mellem 12.875 – 14.967 kr. efter lånet er betalt af og de 4 år er gået. Selvfølgelig med forudsætning i at lånet bliver afdraget rettidigt og aftalen overholdes.

Robotlån

Så hvad er et hurtiglån egentlig?

Hvis du har læst artiklen til ende vil du kunne konkludere at et hurtiglån er et slags forbrugslån, der ofte hører sammen med en hurtig svartid på låneansøgning samt hurtig udbetaling af lånet til din konto. Der findes mange lånudbydere på markedet i dag som tilbyder hurtiglån og det kan være svært at få overblik over kviklån og derfor har vi samlet de billigste kviklån til dig på vores sammenligningsliste her, så du til enhver tid kan sammenligne priser på kviklån, renter, ÅOP, månedlig ydelse samt det samlede tilbagebetalte beløb.

Få overblik her

Formålet med listen er at gøre det nemt og enkelt at få overblik over lånemuligheder ift. hurtig lån. Listen angiver derfor en månedlig ydelse, som man kan forvente at betale såfremt man ansøger og bliver godkendt til lige netop det specifikke lån.

Formålet med at angive ydelsen er at skabe overblik over, hvad et hurtig lån koster om måneden og dermed den billigste, månedlige ydelse for listen.

Man er ikke juridisk bundet før man har underskrevet selve låneaftalen og denne er sendt tilbage til den udbyder, som tilbyder lånet. Derfor kan man altså ganske nemt ansøge om op til flere hurtig lån. Herefter man vil modtage et tilbud såfremt man lever op til de angivne krav.

Derfor kan man altså ansøge om flere lån på én gang og herefter vælge det, som er mest fordelagtigt.

Hvorfor et hurtig lån?

Et hurtig lån er oftest til at dække et akut opstået behov. Det kan fx være en vaskemaskine, der er gået i stykker, et ødelagt fjernsyn o.lign. som gør at man måske overvejer at optage et hurtig lån.

Låneudbyderne på listen kræver ikke, at man angiver hvorfor man ansøger om et hurtig lån. Derfor kan man i visse situationer helt undgå dialog med udbyder, men derimod opnå en hurtigere svartid på sin ansøgning.

Udgifter ved hurtiglån

Det er vigtigt at nævne, at et hurtig lån som regel er dyrere end et almindeligt lån hos ens pengeinstitut. Derfor anbefaler vi at man lægger et budget inden man går videre med et lånetilbud – så man er sikker på at der er plads i budgettet til det nye lån.

Når der er ansøgt og tilbudene modtaget bør man derfor overveje om der er plads til den månedlige tilbagebetaling, som oftest fremgår af aftalen.

Derfor kan det, som i de fleste lånesammenhænge, oftest betale sig at indhente tilbud fra flere udbydere. Så kan man vælge det hurtig lån, som er mest fordeltagtigt.

Lån penge hurtigt er for nogen en nødvendighed. Ofte opstår behovet for et hurtig lån af akutte årsager og skal som regel dækkes med det samme. Det er her nogle vælger at dække lånebehovet med et hurtig lån som oftest udbetales med det samme til ens bankkonto efter godkendt og underskrevet låneaftale.

Mange lånudbyder kreditvurderer med det samme og kan på den måde allerede automatisk, på få timer eller en dags tid give dig svar på om hvorvidt du er kvalificeret til et hurtig lån.

Derfor kan vi på billigekviklaan.dk vise dig en liste over samtlige udbydere af hurtig lån som kan være en mulighed til at dække akut opståede lånebehov. Vi opdaterer vores hurtig låns liste jævnligt for at sørge for at du som forbruger altid får vist de billigste og bedste hurtig lån på markedet.

Hurtig lån er lig med hurtigt svar

Lånudbyderne ved at det er vigtigt for dig som forbruger at få adgang til hurtig lånet med det samme og derfor kan man forvente en rigtig hurtig svartid på sin låneansøgning til hurtig lån.

Hurtig lån – Hvor hurtigt sker det?

Vi har samlet en dynamisk liste, der altid er opdateret med de rigtige renter, ÅOP’er og priser så du som forbruger til enhver tid står skarpest når du skal sammenligne priser på hurtig lån. Tilfælles har alle lånene at de har en lyn hurtig behandlingstid og udbetaling, hvilket også betyder at du vil kunne få svar på din låneansøgning på ganske kort tid – nogle gange helt ned til 15 minutters ventetid hvis kreditor tjekker automatisk via et NemID.

Uanset hvor meget du ønsker at låne eller løbetiden, vil lånet du tilbydes ofte kunne kategoriseres som hurtigt. Man kan også til enhver tid kontakte den enkelte låne udbyder for at høre mere om deres hurtige lån eller overveje om man har nogle andre spørgsmål inden man vælger at optage et kvikt lån. Fx tilbyder flere af låne udbyderne at man kan ringe, skrive eller chatte med deres support for på den måde at få svar på alle sine spørgsmål.Låneansøger

Flere artikler peger på at det netop er hastigheden på et hurtigt lån, der gør lige netop denne lånetype særlig populær blandt danskerne. Det er klart en af de parametre der ligger højest på listen, når danskerne skal optage et hurtig lån. I en almindelig bank kan ventetiden være lang og kræve både forklaring til, hvad man skal bruge lånet til samt et eventuelt fysisk møde førend at banken indvilliger i at låne pengene ud.

Hås låneudbyderne på vores dynamiske liste kræves der ikke fysiske møder og man kan derfor nemt – og hurtigt – låne penge online. Man får oftest svar på sin låneansøgning allerede samme dag, men selve lånet udbetales først når aftalen er godkendt og underskrevet af begge parter – men stadig hurtigt.

Andre vigtige parametre hos danskerne, når står overfor at skulle låne, er også at de får en god service hos deres kreditor. Kredtior – eller låneudbyder i dette tilfælde – kræver ikke en forklaring på, hvad pengene skal bruges på, og derfor har man selv helt og aldeles komplet råderet over beløbet og dets formål.

Hurtig lån priser

Prisen på et hurtig lån afhænger af lånebeløbet og tilbagebetalingsperioden samt renter og ÅOP.

Regneeksempel på prisen på hurtig lån

Lad os antage du gerne vil låne 18.000 kr. og betale lånet tilbage på 5 år. Det billigste eksempel på ÅOP viser, at du skal betale en månedlig ydelse på maks 552 kr. om måneden, med en ÅOP på max 30,9% til en pålydende max rentesats på 23,40%.

Det giver et samlet tilbagebetalt beløb på max 33.150 kr.

Hurtig lån priserHurtig lån priser i regneeksemplet er regnet på de dyreste priser. Da overstående er variable kan prisen i realiteten svinge mellem 23.874 kr. – 33.150 kr. i samlet tilbagebetalt beløb.

Krav til et hurtigt lån

Ofte når man skal have et lån i banken, opstiller bankrådgiveren en række krav du skal leve op til før du kan få lånt penge.

Alderen har for mange lånudbydere også en betydning for, om du kan låne penge. Eksempelvis findes der lånudbydere som kun tilbyder lån til folk over 18, 20, 22 og 25 år førend at man kan blive godkendt.

Foruden din alder vil mange – såsom banken – fx også opkræve dine senest årsopgørelser, dit budget med faste indtægter og udgifter m.v.

En af de helt store forskelle på bankerne og de online lånudbydere af kviklån og hurtig lån, er at sidstenævnte ofte ikke kræver ligeså meget når du skal låne penge som banken ville gøre.

Mange udbydere af hurtig lån kræver også at du har et fast arbejde førend at du kan låne penge. Dette kan fx bekræftes ved de seneste lønsedler og ellers kan det være at nogle lånudbydere kræver en minimum årsindtægt førend at du kan få hurtiglånet.

Alle låneudbydere kræver, at du ikke er registreret i RKI for at kunne låne penge.

Lånene er hurtige – men undgå impulslån

Når vi nu ved at hastigheden på godkendelse af ansøgning samt udbetaling er lån, er blandt de vigtigste faktorer når danskerne låner hurtig lån, så er det vigtigt at man passer på ikke at foretage et såkaldt impulslån. Hvis du ikke lægger et budget, ved du måske ikke hvad dit månedlige rådighedsbeløb er og måske har du ikke overblik over om du reelt set har råd til at betale lånet tilbage igen. Det er meget vigtigt at man ikke kommer til at sætte sig for dyrt i det eller kommer ud i en situation, hvor man ikke kan betale sit lån tilbage.

Derfor bør man først få overblik over sit budget og på den måde danne sig oveblik over, om man har råd til et hurtigt lån og i så fald hvor lang tid lånets skal løbe samt lånebeløbets størrelse.

Hurtig svartid på hurtige lån

Når du ansøger om et hurtigt lån online skal du indtaste størrelsen på den ønskede lånesum samt dine oplysninger og eventuelt årsindtægt og uploade lønsedler. Nogle kræver sågar en årsopgørlese man det afhænger af den enkelte låneudbyders krav som altid er tilgængeligt på deres hjemmeside.

Nogle udbydere kan tilbyde svar på din låneansøgning på få minutter fordi de tilbyder lån uden dokumentation og på den måde kan pengene også hurtigt udbetales til ens konto. Derfor er det markant hurtigere end hvis man fx skal have et lån i banken.

Deter også muligt at optage et hurtig lån direkte via mobilen fordi hele processen kan foregå online og langt de fleste udbydere af hurtige lån har responsive hjemmesider der tillader samme fremgangsmetode via mobilen som hvis man sad på en desktop.

Hvorfor ansøge flere steder om hurtig lån uden sikkerhed?

Der kan være mange gode grunde til at ansøge mere end et sted når man overvejer at optage et hurtig lån. På den måde kan man nemlig til slut sammenligne de forskellige lånetilbud, man har fået af låneudbyderne, og finde frem til det som er absolut billigst. Man kan fx også få¨en fornemmelse af prisforskellene ved at kigge på ÅOP’erne og sammenligne disse.

Renterne på lånene kan variere alt efter hvad låneudbyderen vurderer dig til at kunne modtage.

Hvad er din bedømmelse af billigekviklaan.dk?