Mobillån

Ny søgning
Søgning
kr.
Sortér efter
Sådan tjener vi penge
Forudsætninger
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Sådan tjener vi penge
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Ny søgning

Mobillån er billige lån

Med et mobillån kan du ansøge om et lån direkte fra din smartphone. Det er ofte nemt og enkelt at benytte sig af et mobillån, fordi man kan udføre hele over en smart phone såsom en Samsung eller iPhone telefon.

Man kan udføre hele låne-processen på mobilen lige fra at sammenligne priser på kviklån til at sende en låneansøgning afsted og til man får svar på sin ansøgning.

Mobillån er en fase, der ellers er forbi, da man i dag ikke låner over SMS særlig ofte fordi et lån på nettet er langt mere sikkert end et gammeldags mobillån. Vi har lavet denne liste med udbydere af mobillån – altså lån man kan foretage direkte via nettet og låne penge direkte via sin smartphone lige fra man leder efter et lån til man får udbetalingen af lånet.

Det er specielt attraktivt for dem, der ønsker at optage et lån via deres smartphone såsom en iPhone eller Samsung. På ganske få minutter kan man ansøge, afvente at blive godkendt hurtigt og så har man pengene stående på sin konto indenfor ganske kort tid.

Mobillånet kan derfor være ganske relevant for de, som står i et pludseligt akut behov for mobillån.

Hvordan optager jeg et mobillån?

Det er nemt og enkelt at optage et lån på mobilen. Lige fra man påbegynder processen med en låneansøgning til underskrivelse af selve lånet med NemID til udbetaling af pengene. En klassisk proces for at optage mobillån kan se ud som følger:

  1. Sammenlign mobil og SMS lån i toppen af sitet her
  2. Indtast størrelsen på det beløb, du ønsker at låne. Pr. d.d. mindst 3.000kr.
  3. Når du har indtastet lånebeløbet får du en nem og overskuelig sammenligningsliste til at sammenligne priser på mobillån
  4. Klik på Ansøg lån eller Bestil lånetilbud
  5. Herefter kan du ansøge via lånudbyderens egen hjemmeside – direkte fra din smartphone eller tablet
  6. Lånudbyder beder herefter om at udfylde diverse oplysninger
  7. Afvent godkendelse på lånansøgningen. Ofte går der ganske få minutter, timer eller dage før du modtager et svar på din ansøgning
  8. Bliver lånet godkendt og underskrevet, vil pengene fra mobillånet blive udbetalt på din konto. Nogle lånudbydere af mobillån tilbyder udbetaling af lån samme dag.

Husk at hvis du overvejer et forbrugslån eller et kviklån med lav rente, kan du altid sammenligne kviklån på vores forside her.

Hvor hurtigt kan man få et lån via smartphone udbetalt?Billede af smartphone til mobillån

Et mobillån er ofte et lille lån i kategorien små lån, som udbetales ganske hurtigt. Husk at lånetypen ofte også er et man skal tilbagebetale med en kort frist og nogle enkelte SMS lån helt op til 2 måneder. Et mobillån er ikke den billigste slags forbrugslån, så du bør altid nærlæse ÅOP, rentesatser, månedlig ydelse og samlet tilbagebetalingsbeløb. Alt dette fremgår af vores liste.

Lånene på listen går fra 3.000,- og opefter. Ofte er det de lidt mindre beløb, man leder efter i et mobillån, og derfor er det mest populære også i dette prisleje. Det er dog muligt at låne endnu mere.

Hvorfor er det en god idé at sammenligne lån på mobil- og SMS lån?

Markedet for mobillån har kraftig vokseværk og det kan ofte være en dyr affære, at optage det forkerte kviklån eller mobillån. Derfor kan man overveje om det ikke er en god idé at sammenligne priser på kviklån på markedet førend at man underskrive en endelig lånaftale og dermed får udbetalt sit mobillån.

 

Gode råd når du overvejer et mobillån / SMS lån

Det er vigtigt at man ikke kommer til at sætte sig for dyrt i det, når man optager et nyt lån. Derfor kan det være en rigtig god idé at man sætter sig ned og får overblik over sin økonomi og budget, inden man går videre og optager et hurtig lån.

Sørg for at gennemlæse det tilbud på lån, du modtager, grundigt inden du eventuelt underskriver og tilbagesender aftalen. Det kan også være en fordel at sammenligne priser ved at ansøge om lån hos forskellige udbydere af mobillån sådan så du kan sammenligne priserne på forbrugslån.

Hvornår skal man betale sit mobillån tilbage?

Hvornår man skal betale et hurtig lån tilbage afhænger helt af, hvilken løbetid lånet har. Man kan selv angive hvor lang tid man ønsker at lånet skal løbe over i kolonnen øverst på siden her. Det kan være alt fra 2 år til flere år.

t mobillån er oftest et kortsigtet lån med en lidt højere ÅOP end et almindeligt lån.

Jo hurtigere man betaler sit lån tilbage, jo billigere er lånet som regel også.

Lån penge på din mobil direkte via din smartphone – Med et mobillån kan du oftest låne penge nu og her. Du kan nemlig ansøge direkte via din iPhone, eller anden smartphone, og sågar via tablet. Så uanset hvor i verden du måtte befinde dig, så længe du har en internetforbindelse, vil det være muligt at ansøge om et lån online via din telefon.

Smartphones er efterhånden blevet en så stor og integreret del af vores hverdag at langt de fleste ting foregår over mobilen – fx også det at ansøge om et lån.

Ansøg om et mobillån direkte fra din smartphoneHvor meget kan jeg låne med et mobillån?

For mange er et mobil lån lig med et mindre lån både i størrelsesorden og i løbetid. For andre er mobillån det samme som man kan ansøge om, hvis man sad på en computer i og med hele låne processen foregår online.

Der kan være tale om et mindre beløb fra fx. 3.000,- og opefter, men også større lån er mulige ved enkelte udbydere, hvor man ansøger via mobilen, smartphone eller tablet.

Et mobillån er oftest til at dække akut-opståede behov – Fx en uforudset udgift som en ødelagt vaskemaskine, en ekstra regning eller mindre udgifter som ikke kan vente. Vi opdaterer jævnligt vores liste med data leveret fra vores samarbejdspartnere med alt den nødvendige information, så vi sikrer vores brugere at de får vist de billigste lån.

Hvilken mobiltelefon eller smartphone skal man bruge til at ansøge om et lån?

Man kan sammenligne priser på mobil lån på vores liste uanset om man er på en computer / pc, sin tablet eller en smartphone såsom en iPhone eller Samsung. Derfor er det underordnet hvilken smartphone, der bruges til at ansøge om hurtig lånet med.

Mobil lån med NemID

Hvis man ikke lige har sin computer i nærheden kan man nemt og enkelt bruge sin smartphone og NemID til at ansøge om et lån på mobilen.

Mobil lån trods RKI

Det er ikke muligt at optage et mobillån hvis man er registreret i RKI. Låne udbyderne på vores liste yder ikke lån til betalere, der er registreret som dårlige betalere i Ribers eller Debitorregisteret.