Små lån

Ny søgning
Søgning
kr.
Sortér efter
Sådan tjener vi penge
Forudsætninger
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Sådan tjener vi penge
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.
Ny søgning

Hvad er små lån?

Små lån er mindre hurtig lån som oftest er nemmere at optage end større lånebeløb, fordi der ofte er tale om et mindre eller lille beløb. Find det bedste lille lån på listen ved at sammenligne lånudbydere af små lån.

Låneudbydere afhænger af lånebeløbets størrelse og låne-perioden. De fleste udbydere har nogle krav til ansøgere og derfor skal man sætte sig ind i deres krav, inden man ansøger.

Fx kan typiske krav være en eller flere af følgende;

  • Over 20 år
  • Ikke registreret i RKI / Debitor registeret
  • Andre forskellige krav

Man kan altid se alle kravene i den enkelte udbyders beskrivelse inden man ansøger om små lån.Små lån illustreret

Det anbefales at man lægger et budget og får overblik, inden man optager et eller flere små lån. Det anbefales for at undgå at komme i en situation, hvor man ikke har råd til fx afbetaling på lån. Derfor bør man også tjekke ÅOP som er årlig omkostning i procent.

ÅOP skal altid oplyses af låneudbyderen så man har fuldt overblik over lånets pris, inden man underskriver en låneaftale.

Findes der gratis små lån?

Der er nogle lånudbydere som tilbyder gratis mindre lån hvis man tilbagebetaler beløbet på det aftalte tidspunkt. Hvis man ikke betaler beløbet på aftalte tidspunkt kommer der renter og gebyr på – og det kan blive dyrt.

Sørg derfor altid for at læse det med småt i enhver låne-situation, så du sikrer dig alle informationer inden der optages et online lån.

Fordele og ulemper ved mindre mikrolån

Små lånebeløb kan være nemmere at blive godkendt til og der er oftest en hurtig svartid på. Hvis lånebeløbet er lille er betalingsperioden som regel også mindre end ved at større kviklån. Processen foregår meget enkelt ved at man finder størrelsen på det lille lån man ønsker og sammenligner på listen. Herefter kan man sammenligne og indhente tilbud hos en eller flere lånudbydere af små lån og ansøge online med NemID ved flere af udbyderne på listen. Man skal passe på de dyre renter ved små lån og derfor bør man altid undersøge markedet og sammenligne renter og ÅOP på de forskellige små lån.

Et lille lån har potentiale til at være den type lån man hurtigere kan komme af med ved at der er tale om mindre beløb, der skal tilbagebetales sammenlignet med større kviklån. Derfor er små lån oftest kortsigtede og populære til her-og-nu akutproblemer som fx en ødelagt vaskemaskine eller lignende uforudsete udgifter.

Lån 1.000kr  til forbrug og forudsete udgifter

Der findes flere lånudbydere (Fx Vivus) hvor man kan låne gratis på beløb fra 1.000kr og op til 4.000kr. Et ‘gratis’ lån betyder blot at du låner 1.000kr og betaler 1.000kr tilbage igen uden også at skulle betale renter og gebyrer. Dog bør man være opmærksom på at lånet skal tilbagebetales på præcis den aftale, man indgår, sådan så lånet vil være ‘gratis’. Kan man ikke afholde den del af aftalen kan man risikere at lånet ikke længere er ‘gratis’.

Et lån på 3.000kr kan fx dække en uforudset udgift som en ødelagt vaskemaskine, en uforudset regning m.v.

Hvilke fordele er der ved små lån online?

Der kan være fordele ved mindre lån, da de er mindre og dermed skal man afdrage mindre end på større lån med større afdrag. Dog er det vigtigt at man ikke optager et lån såfremt man ikke har plads i sit budget til at afdrage, du kan evt. læse vores gode råd til overvejelser inden man vælger at optage et eventuelt lille lån eller anden type kviklån.

Hos Lendon.dk bestræber vi os på at give en god låneoplevelse for vores kunder. Du vælger dit ønskede beløb til vores små lån via vores låneberegner, som giver dig et overskueligt overblik over, hvad du præcist betaler for. Du kan ansøge om vores små lån online på under ét minut, uden at stille sikkerhed til din ejendele. Derudover behøver vi ingen dokumentation fra dig, så uanset om du har brug for vores små lån til fornøjelser, regninger eller noget helt tredje, har det ingen betydning hos os.

Du kan ansøge om vores små lån, uanset hvor du befinder dig. Du kan sidde afslappet derhjemme og ansøge via laptop, eller låne via din smartphone og tablet.

Hvordan ansøger man om et lille lån?

  1. Indtast ønsket lånebeløb for et mindre lån og tid for tilbagebetaling af lånet
  2. Find den låneudbyder, du vil søge hos
  3. Ansøg om lån
  4. Afvent tilbud
  5. Sammenlign tilbud, hvis der er ansøgt mere end ét sted
  6. Godkend det endelige tilbud og få lånet udbetalt

Det anbefales at man ansøger flere steder, da man er ikke bundet til noget før der er underskrevet en lånekontrakt og derfor kan man sagtens indhente flere tilbud før man vælger det endelig lån.