Kviklån første lån gratis

Nye kunder kan låne hele 6.000 kr. rentefrit i op til 30 dage
Du får svar med det samme
Nemt og enkelt at ansøge

(Siden er under ombygning)

Kviklån første lån gratis

Flere og flere lånudbydere tilbyder et decideret gratis lån hvor man kan optage et lån uden renter.

Hvorfor tilbyder nogle lånudbyder gratis lån? Og er de virkelig gratis?

Ja – der findes gratis lån bedre kendt som kviklån første lån gratis. Der er hård konkurrence på kviklånsmarkedet og for at nå ud til flere kunder end før, har mange selskaber inklusiv Vivus valgt er tilbyde deciderede gratis lån hvor det ikke koster dig noget i renter at låne pengene.

Det kræver dog at man overholder aftalen til punkt og prikke. Det betyder for mange at et gratis lån skal tilbagebetales indenfor en periode på måske 30 dage eller 60 dage – og derfor er gratis lån også ofte meget kortsigtede lån.

De gratis lån tilbydes ofte også kun til nye kunder i lånevirksomheden – og derfor vil det måske kun være første lån der er gratis. Skal man så optage et lån mere i virksomheden, vil det i nogle tilfælde ikke være gratis kviklån.

Lån penge gratis allerede i dag

Hos VIVUS.dk får man hurtigt svar på sin ansøgning så man kan låne penge gratis. Hvad betyder det at låne penge gratis eller et kviklån første lån gratis? Det betyder ganske enkelt, at et gratis lån ikke koster dig noget i hverken renter eller gebyrer. Skal du bruge penge nu og har mulighed for at tilbagebetale dem igen i løbet af en måneds tid, så kan et gratis lån så absolut være det billigste lån. Men hvis du allerede nu ved at du ikke kan betale lånet tilbage igen indenfor den periode, du skal, så løber der renter og ÅOP på i de fleste tilfælde. Man kan altid se de deciderede regler på den enkelte udbyder.

Hos Vivus kan du låne 6.000 kr. gratis ved dit første lån som skal betales tilbage i løbet af 30 dage. Du kan også sammenligne priser på hurtig lån her.

Din kassekredit

Samlet kreditbeløb: 6.000 kr.

Rentebetaling (Dette er din minimumsbetaling, du skal betale hver måned for at fortsætte med din kredit): 1.200 kr.

Fuld tilbagebetaling (Dette skal du betale hvis du vælger at indfri på betalingsdatoen): 6.000 kr.

Priseksempel på omkostninger ved 3 måneders kredit

Repræsentativt eksempel:

Priseksempel på omkostninger ved 3 måneders kredit med 3 betalinger ved et samlet kreditbeløb på 6.000 kr. Månedlig ydelse: 2.800 kr. Debitorrente: 819,1 % (årlig fast). ÅOP: 819,1%. Samlede kreditomk.: 2.400 kr. Samlet tilbagebetaling: 8.400 kr. Første betaling om 30 dage. EU låne-info

Fortrydelsesret:

Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

VIVUS.DK™ er et varemærke under 4finance ApS, der tilbyder kassekredit med ubestemt løbetid. Kunden kan under aftaleperioden anmode om den del af kreditten der ikke benyttes. Den tilbagebetalte del af kreditten kan til enhver tid udnyttes af kunden, fra dennes VIVUS.DK-profil.